Connect with us

technokrata

Kevés egy élet? Kapunk még húszat!

Kütyük

Kevés egy élet? Kapunk még húszat!

A Nokia útjára indítja új, interaktív játékát, a Nokia 20Lives-t.

A Nokia 20Lives a játékok, a film, a divat és a zeneipar világának elemeit ötvöző, új generációs internetes és mobilélményt nyújt. A szeptember 19-én induló játék résztvevői belebújhatnak valaki más bőrébe, és nem csak egyszer, nem is kétszer, de akár húsz alkalommal is! A Nokia 20Lives-ban húsz kitalált figura szerepel, akik életének egy-egy izgalmas napját a játékosok is végigélhetik. A Nokia által biztosított, internetes Nokia 20Lives játékot Európa 21 országában 11 nyelven lehet majd játszani.

Mindennap egy új élet – Nokia 20 Lives
A Nokia 20Lives 25 napja alatt a játékosoknak teljesen újszerű játékélményben lehet részük. Míg a korábbi Nokia Játék készségeken alapuló, időpróbákkal és feladatmegoldással tűzdelt kalandot kínált, addig a Nokia 20Lives húsz, véletlenszerűen kiválasztott, kitalált ember életébe csöppenti bele a játékost. A felhasználó úgy látja majd a világot, ahogy a szereplő; találkozik a karakter családjával és barátaival; dolgozik a munkahelyén, és meghozza a szükséges döntéseket. A játékosok ezen döntések alapján válnak sikeressé vagy buknak el a játék során.


A Nokia 20Lives az interneten videofelvételek és animált képek, valamint SMS-, e-mail-, és hangüzenetek által juttatja el a játékoshoz az információkat. Az izgalmas játék során a benevezettek mobiltelefont nyerhetnek, de harcba szállhatnak a húsz szereplő életéhez kapcsolódó nagydíjakért is, például a wellness-, vagy a Monaco-i hétvégéért.

A Nokia 20Lives kitalált szereplői olyan sokszínű személyiségek, akik a média, a zene, a film, és a divat világában élnek: hatalommal bíró nők és ravasz üzletemberek, színésznők és szépfiúk, fotósok és paparazzik, csak hogy néhányat megemlítsünk közülük. A játék szereplői életük egy-egy pontján már találkoztak egymással – de hogy hogyan és mikor, az a játék során derül majd ki.

A regisztráció a www.nokia.com/20Lives weboldalon érhető el.

A résztvevőknek internet-hozzáférésre, e-mail címre, és SMS-ek fogadására képes mobiltelefonra van szükségük a Nokia 20Lives-ban való részvételhez. A Nokia 20Lives minden 16 éven felüli, és a 21 résztvevő európai országban élő mobiltelefon-felhasználó számára elérhető, részvételi díj nélkül.

A Nokia 20Lives játékra 2005. augusztus 29-től október 11-ig a www.nokia.com/20Lives címen lehet jelentkezni. A 21 európai országban 11 nyelven zajló Nokia 20Lives szeptember 19-én kezdődik és október 13-án ér véget.

A Nokia a Nokia 20Lives játékot megelőzően a mobiltelefon felhasználók számára már öt alkalommal szervezte meg interaktív internetes és mobilkalandját, a Nokia Játékot. A hatalmas érdeklődésre számot tartó és több millió játékost megmozgató, 1999 óta megrendezett Nokia Játék célja a résztvevők között kapcsolatteremtés és a mobil világban egyre inkább teret nyerő szórakoztatás kihangsúlyozása volt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd