Connect with us

technokrata

Pannon GSM: változások a PáratlanSzám szolgáltatás kapcsán

Kütyük

Pannon GSM: változások a PáratlanSzám szolgáltatás kapcsán

A Pannon GSM Távközlési tájékoztatja előfizetőit, hogy a 2005. augusztus 10-i Magyar Nemzetben, illetve az augusztus 11-i Népszabadságban megjelent közleményét a PáratlanSzám módosításával kapcsolatban az alábbiakban kívánja pontosítani.

PáratlanSzám szolgáltatás Praktikum Perfekt, Praktikum Pro, Praktikum Classic, Praktikum Privát, Bee Original és Bee Free, valamint djuice kártyás tarifacsomagok esetén
2005. szeptember 29-től a bruttó 600 forint regisztrációs díj ellenében igénybe vehető PáratlanSzám szolgáltatás értékesítése megszüntetésre kerül. Ezen szolgáltatással rendelkező előfizetők a megrendelt regisztrációs időtartam alatt azt változatlan feltételekkel használhatják. A regisztrációs idő lejárta után, amennyiben az előfizető a lejárat előtt másképp nem rendelkezik, automatikusan a havidíjas PáratlanSzám szolgáltatás kerül aktiválásra.

PáratlanSzám
A Pannon Praktikum tarifacsomaggal rendelkező előfizetők számára 2005. április 18-án bevezetett, bruttó 250 forint havidíj ellenében igénybe vehető PáratlanSzám szolgáltatás 2005. szeptember 29-től kiterjesztésre kerül a Praktikum Privát, Praktikum Classic, Praktikum Pro, Praktikum Perfekt, a Bee Original, Bee Free, illetve a djuice kártyás tarifacsomagokra is. Az új feltételek kizárólag a felsorolt tarifacsomagokhoz PáratlanSzám szolgáltatást a kiterjesztés időpontját követően megrendelő előfizetőkre vonatkoznak. A kiterjesztés időpontjában regisztrációs díj ellenében igénybe vehető PáratlanSzám szolgáltatással rendelkező előfizetők a szolgáltatást a megrendelt regisztrációs időtartam alatt változatlan feltételekkel használhatják. A regisztrációs idő lejárta után, amennyiben az előfizető a lejárat előtt másképp nem rendelkezik, automatikusan a havidíjas PáratlanSzám szolgáltatás kerül aktiválásra.

A szolgáltatás megrendelője egy általa választott Pannon GSM hálózatán belüli vagy belföldi vezetékes hívószám hívásdíjából csúcsidőben 50 százalék kedvezményt kap. Amennyiben az előfizető Pannon Praktikum tarifacsomaggal rendelkezik – tekintettel arra, hogy a tarifacsomag nem tesz különbséget csúcsidő és csúcsidőn kívüli időszak között -, úgy a kedvezmény továbbra is minden számlázási időszakban igénybe vehető.

A megadott hívószám a megrendeléstől, illetve az utolsó módosítástól számított 30 naponta egyszer módosítható. A módosítás díjmentes.

A Szolgáltatás havidíja: bruttó 250 forint, mely a megrendeléstől számított 30 naptári naponként kerül levonásra az Előfizető egyenlegéből.

Tájékoztatásul közöljük, hogy amennyiben az előfizető 7.200 forintos feltöltőkártyát használ, bruttó 222,50 forint; ha 14.400 forintos feltöltőkártyát használ, bruttó 200 forint a havidíj kedvezmények utáni, előfizetőt terhelő végső költsége.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek