Connect with us

technokrata

Pannon GSM: változások a PáratlanSzám szolgáltatás kapcsán

Kütyük

Pannon GSM: változások a PáratlanSzám szolgáltatás kapcsán

A Pannon GSM Távközlési tájékoztatja előfizetőit, hogy a 2005. augusztus 10-i Magyar Nemzetben, illetve az augusztus 11-i Népszabadságban megjelent közleményét a PáratlanSzám módosításával kapcsolatban az alábbiakban kívánja pontosítani.

PáratlanSzám szolgáltatás Praktikum Perfekt, Praktikum Pro, Praktikum Classic, Praktikum Privát, Bee Original és Bee Free, valamint djuice kártyás tarifacsomagok esetén
2005. szeptember 29-től a bruttó 600 forint regisztrációs díj ellenében igénybe vehető PáratlanSzám szolgáltatás értékesítése megszüntetésre kerül. Ezen szolgáltatással rendelkező előfizetők a megrendelt regisztrációs időtartam alatt azt változatlan feltételekkel használhatják. A regisztrációs idő lejárta után, amennyiben az előfizető a lejárat előtt másképp nem rendelkezik, automatikusan a havidíjas PáratlanSzám szolgáltatás kerül aktiválásra.

PáratlanSzám
A Pannon Praktikum tarifacsomaggal rendelkező előfizetők számára 2005. április 18-án bevezetett, bruttó 250 forint havidíj ellenében igénybe vehető PáratlanSzám szolgáltatás 2005. szeptember 29-től kiterjesztésre kerül a Praktikum Privát, Praktikum Classic, Praktikum Pro, Praktikum Perfekt, a Bee Original, Bee Free, illetve a djuice kártyás tarifacsomagokra is. Az új feltételek kizárólag a felsorolt tarifacsomagokhoz PáratlanSzám szolgáltatást a kiterjesztés időpontját követően megrendelő előfizetőkre vonatkoznak. A kiterjesztés időpontjában regisztrációs díj ellenében igénybe vehető PáratlanSzám szolgáltatással rendelkező előfizetők a szolgáltatást a megrendelt regisztrációs időtartam alatt változatlan feltételekkel használhatják. A regisztrációs idő lejárta után, amennyiben az előfizető a lejárat előtt másképp nem rendelkezik, automatikusan a havidíjas PáratlanSzám szolgáltatás kerül aktiválásra.

A szolgáltatás megrendelője egy általa választott Pannon GSM hálózatán belüli vagy belföldi vezetékes hívószám hívásdíjából csúcsidőben 50 százalék kedvezményt kap. Amennyiben az előfizető Pannon Praktikum tarifacsomaggal rendelkezik – tekintettel arra, hogy a tarifacsomag nem tesz különbséget csúcsidő és csúcsidőn kívüli időszak között -, úgy a kedvezmény továbbra is minden számlázási időszakban igénybe vehető.

A megadott hívószám a megrendeléstől, illetve az utolsó módosítástól számított 30 naponta egyszer módosítható. A módosítás díjmentes.

A Szolgáltatás havidíja: bruttó 250 forint, mely a megrendeléstől számított 30 naptári naponként kerül levonásra az Előfizető egyenlegéből.

Tájékoztatásul közöljük, hogy amennyiben az előfizető 7.200 forintos feltöltőkártyát használ, bruttó 222,50 forint; ha 14.400 forintos feltöltőkártyát használ, bruttó 200 forint a havidíj kedvezmények utáni, előfizetőt terhelő végső költsége.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd