Connect with us

technokrata

Pannon GSM: nincs feltöltés – 30 napon belül megszűnik a hívószám

Kütyük

Pannon GSM: nincs feltöltés – 30 napon belül megszűnik a hívószám

A Pannon GSM tájékoztatja előfizetőit, hogy az Általános Szerződési Feltételek 4.2. pontjában foglalt rendelkezésekre tekintettel a számlás és a kártyás szolgáltatásokra vonatkozó üzletszabályzat 2005. szeptember 29-től az alábbiak szerint módosul.

A szolgáltató a határozott idejű előfizetési szerződés megszűnése esetén a 3.600, 7.200, 14.400 forint értékű feltöltőkártya érvényességi idejének lejártát követően legfeljebb 30 napig biztosítja az előfizető telefonszámát.

Az Általános Szerződési Feltételek 4.3.4. pontjának utolsó mondata, valamint a 14.4. pontban a djuice nonstop szolgáltatás vonatkozó mondata az alábbiak szerint módosul:
Amennyiben a Szolgáltatás használata során a kártyás előfizetőnek a szolgáltatás sajátosságaiból adódóan negatív egyenlege keletkezik, úgy a szolgáltató jogosult a szolgáltatást azonnal korlátozni.

A módosított Általános Szerződési Feltételek teljes szövege a Pannon GSM bemutatótermeiben és honlapján 2005. augusztus 29-től az előfizetők rendelkezésére áll.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák