Connect with us

technokrata

Érkezőben a Samsung merevlemezes mobilja, az i300

Kütyük

Érkezőben a Samsung merevlemezes mobilja, az i300

Az Egyesült Államokbeli Szövetségi Hírközlési Bizottság (Federal Communications Commission, FCC) áldását adta a világ első 3GB-os merevlemezzel szerelt mobiltelefonjára.


Ennek megfelelően vélhetően már nem kell sokat várnunk a Samsung SGH-i300 kereskedelmi forgalomban történő megjelenésére – a készülék ára egyelőre ismeretlen.

Mint ismeretes, a Samsung az idei CeBit szakkiállításon lebbentette fel a fátylat az SGH-i300 modellről, amelyet igen fejlett zenelejátszási képességekkel vérteztek fel.

A Samsung háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) új készülékének elődje az a modell, amelyet a gyártó 2004-ben mutatott be, és amely egy 1,5 GB tárolási képességű merevlemezt rejtett magában. Az SGH-i300 az első olyan telefon, amely a Samsung ˝Plug & Play Files-to-go˝ elnevezésű koncepciója alapján készült. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy telefonunk egy hordozható merevlemez-meghajtó feladatait is ellássa. A telefon egyszerűen összekapcsolható a számítógéppel a fájlcsere érdekében.

Bár egy ilyen készülék számos területen hasznosítható, az üzleti élettől kezdve egészen az iskoláig, a Samsung az új modellel mégis leginkább a zenerajongókat célozta meg. A készülék körülbelül 1000 zeneszám tárolására képes, görgető-gombja pedig megkönnyíti a keresett szám megtalálását. Az SGH-i300 továbbá támogatja a 3D-hangzást, és sztereó hangszórókkal rendelkezik.

A QVGA (240×320 pixel) kijelzős telefonba mindezen felül még egy 1,3 megapixeles kamerát is beépítettek, és a modellt külső memóriakártya fogadására is alkalmassá tették.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák