Connect with us

technokrata

Rengeteg új T-Mobile szolgáltatás

Kütyük

Rengeteg új T-Mobile szolgáltatás

A T-Mobile hazánk első 3G szolgáltatásának beindításával párhuzamosan számos újdonságot tett elérhetővé előfizetői számára.

Videotelefon

A T-Mobile új szolgáltatása a videotelefon, amellyel a hívó felek láthatják egymást. A videohívás során a telefont használók akár környezetüket, az általuk fontosnak tartott eseményt vagy érdekes helyszínt is megmutathatják beszélgetőpartnerüknek. A videotelefon szolgáltatást a T-Mobile 2005. december 31-ig belföldi előfizetők felhívása esetén ingyenesen biztosítja ügyfeleinek.

3G t-zones WAP-portál – a képektől a multimédiáig
A kereskedelmi szolgáltatáshoz kapcsolódóan a T-Mobile útjára indította a teljes egészében a 3G-re optimalizált és a multimédiát – mobil TV, filmek – előtérbe helyező t-zones portálját, amely a társaságnál vásárolt és a jövőben minden új, a T-Mobile Magyarország Rt. forgalmazásában kapható 3G mobillal (például Samsung ZM60, Sony Ericsson K608i) megtekinthető lesz. A későbbiekben a portálon érhetők majd el a tesztidőszakban már megismert, a Kapcsolat koncerthez vagy a Manchester United-Debrecen Bajnokok Ligája selejtezőhöz hasonló élő mobiltelefonos közvetítések is.

Mobil TV telefonhívással
A T-Mobile Magyarországon egyedülálló újdonságként a 3G hálózattal lefedett területeken minden eddiginél egyszerűbben, a 1738-as telefonszám videohívásával is elérhetővé tette a mobil TV tartalmakat. A legtöbb 3G mobilról videohívással nézhető műsorok és a t-zones WAP-portál kifejezetten a 3G-hez kapcsolódó tartalmai szeptember 30-ig ingyenesen tekinthetők meg.

Gyors mobil adatátvitel
A T-Mobile a gyors mobilinternetet használóknak kínálja a GPRS/EDGE és WLAN adatátvitel mellett 3G-n is használható kártyatelefonját. A 3G segítségével jóval gyorsabb és kényelmesebb az elektronikus levelezés, valamint a WAP használata, emellett elérhetővé válnak a legújabb multimédiás tartalmak is. A harmadik generációs hálózat optimális esetben 384 kbps sebességű letöltésre és 64 kbps feltöltésre ad lehetőséget.

Mobil Zenegép – 300 ezer jó minőségű zeneszám a kínálatban
A T-Mobile a gyors 3G hálózat elindításával együtt jelentette be teljes zeneszámok letöltésére alkalmas szolgáltatását, a Mobil Zenegépet. A Nokia 6630-as, 6680-as telefonokra telepített – utólagosan a t-zones WAP-portálról is letölthető – kliens segítségével a szerveren tárolt 300 ezer felvétel között könnyedén lehet keresni. A letölthető zeneszámok a számítógépes és hordozható lejátszók esetén megszokott jó minőségben hallgathatók meg. A Mobil Zenegéppel emellett csengőhangok és CD borítók, képek is megvásárolhatók.

A videotelefon, a mobilinternet és a mobil TV szolgáltatások bemutatói megtekinthetők a T-Mobile 3G honlapján: www.3g.huSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle