Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarország első kereskedelmi 3G szolgáltatása a T-Mobile-tól

Kütyük

Magyarország első kereskedelmi 3G szolgáltatása a T-Mobile-tól

A T-Mobile a Budapest háromnegyedét lefedő harmadik generációs hálózatán augusztus 26-án elindította kereskedelmi 3G szolgáltatását.

A videotelefont, gyors adatátvitelt, zeneletöltést és mobil TV szolgáltatásokat is kínáló 3G év végére a főváros majdnem egész területén elérhető lesz. Annak érdekében, hogy minél többen kipróbálhassák a 3G újdonságait, a társaság ügyfelei arra alkalmas készülékkel 2005. december 31-ig belföldön ingyenesen videotelefonálhatnak és szeptember 30-ig a 3G hálózaton az adatforgalom, valamint a kifejezetten a 3G-hez kapcsolódó tartalmak is díjmentesek.

A T-Mobile Magyarország Rt. bejelentésével hazánkban is elindult a kereskedelmi 3G szolgáltatás és az elkövetkező években a harmadik generációs mobilhálózat egyre több előfizető számára kínálja fel a mobil multimédia lehetőségét. A mostani indulást több hónapos zártkörű ügyfélteszt előzte meg, ezen időszak alatt a folyamatosan épülő 3G hálózatot kiemelt partnerek, vállalati ügyfelek és a tesztre jelentkezők közül kisorsolt érdeklődők használták. A hálózat hangolásában, a felmerülő problémák megoldásában a tesztben résztvevők tapasztalatai és visszajelzései komoly segítséget jelentettek.


A főváros háromnegyedét lefedő új 3G hálózatot megfelelő mobiltelefonnal kényelmesen, a meglévő díjcsomaggal, külön előfizetés és regisztráció nélkül, a telefonban lévő SIM kártyával minden T-Mobile-os automatikusan használhatja. Egyedül a videotelefon használata igényel egyszeri és díjmentes regisztrációt.

A 3G szolgáltatás indulását követően kerül a társaság üzleteibe két új videotelefon, a Sony Ericsson K608i és a kizárólag a T-Mobile előfizetők számára készült Samsung SGH-ZM60. A harmadik generációs mobiltelefonok kis méretük ellenére kettő kamerával rendelkeznek és a multimédiás szolgáltatások teljes körét kínálják. Elérhető velük a mobil TV, valamint a videotelefon mellett 1,3 megapixeles kamerájuknak köszönhetően fényképezésre is használhatók.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés