Connect with us

technokrata

Siemens C72: olcsó kamerás mobil

Kütyük

Siemens C72: olcsó kamerás mobil

A Siemens egy újabb taggal bővítette elérhető árú, belépőszintű mobiltelefonjainak körét.


A keresztségben Siemens C72 nevet kapott újdonság korántsem nagy tudásával, hanem sokkal inkább egyszerű kezelhetőségével hódít majd a vásárlók körében. A hagyományos kialakítású telefon 107 milliméter hosszú, 47 milliméter széles, 18 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 86 grammot nyom.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Siemens C72-ben egy 128×128 pixeles felbontású, TFT alapú folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely 16 bites színmélysége révén mintegy 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. Olcsósága ellenére a digitális fényképezőgép sem hiányzik a készülékből: az integrált kamera segítségével maximum 640×480 pixeles felvételek készíthetők. A négyszeres digitális zoom adott, ellenben videófelvételi funkciót sajnos nem kapunk a pénzünkért.

A wireless technológiák közül a GPRS és az IrDA támogatott, így a Bluetooth-ról ezúttal le kell mondanunk, van viszont elektronikus levelezési kliens, Java MIDP 2.0 kompatibilitás és WAP 2.0 böngésző alkalmazás. A kereskedelmi forgalomban várhatóan valamikor októberben debütáló Siemens C72-ben egy 750 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor található, mely a gyári adatok szerint maximum 300 órás készenléti időt, illetve 300 perces beszélgetési időt tesz lehetővé.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle