Connect with us

technokrata

Áramlopás: újfajta mobilakksi töltés

Kütyük

Áramlopás: újfajta mobilakksi töltés

Egy most megjelent új mobiltelefonos kiegészítő segítségével más elektromos készülékekről szerezhetünk energiát lemerült mobil akksinkba.


Vélhetően közülünk sokunkkal előfordult már olyan helyzet, hogy lemerült a mobil készülékünk akkumulátora, de a közelben sehol nem találtunk hálózati csatlakozót, vagy pedig egyszerűen nem volt nálunk a telefon töltője. Mostantól már az ilyen helyzetekre is van megoldás!

Elég, ha a Cell Link Plus USB Phone Charger névre keresztelt kis készüléket mindig magunknál tartjuk, így ugyanis lényegében bármely, közelünkben lévő hordozható számítógépről, illetve mobiltelefonról feltölthetjük lemerült akksinkat. A parányi eszköz működése roppant egyszerű: egyik csatlakozóját a notebook USB portjára, illetve az áramszolgáltató másik mobil aljára kell dugnunk, a másik csatlakozót pedig a saját mobiltelefonunkba.

A Cell Link Plus USB Phone Charger-ba ezenkívül flashmemória is került, tehát a készülék többek között hordozható adattároló megoldásként is használható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd