Connect with us

technokrata

Áramlopás: újfajta mobilakksi töltés

Kütyük

Áramlopás: újfajta mobilakksi töltés

Egy most megjelent új mobiltelefonos kiegészítő segítségével más elektromos készülékekről szerezhetünk energiát lemerült mobil akksinkba.


Vélhetően közülünk sokunkkal előfordult már olyan helyzet, hogy lemerült a mobil készülékünk akkumulátora, de a közelben sehol nem találtunk hálózati csatlakozót, vagy pedig egyszerűen nem volt nálunk a telefon töltője. Mostantól már az ilyen helyzetekre is van megoldás!

Elég, ha a Cell Link Plus USB Phone Charger névre keresztelt kis készüléket mindig magunknál tartjuk, így ugyanis lényegében bármely, közelünkben lévő hordozható számítógépről, illetve mobiltelefonról feltölthetjük lemerült akksinkat. A parányi eszköz működése roppant egyszerű: egyik csatlakozóját a notebook USB portjára, illetve az áramszolgáltató másik mobil aljára kell dugnunk, a másik csatlakozót pedig a saját mobiltelefonunkba.

A Cell Link Plus USB Phone Charger-ba ezenkívül flashmemória is került, tehát a készülék többek között hordozható adattároló megoldásként is használható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle