Connect with us

technokrata

A djuice és a Nokia 3230 is ott lesz a Budapest Parádén

Kütyük

A djuice és a Nokia 3230 is ott lesz a Budapest Parádén

A Pannon GSM és népszerű márkája, a djuice augusztus 27-én szombaton a főváros több helyszínén várja a táncolni, pörögni vágyókat a nemzetközi zenei életben is egyre elismertebb rendezvényen, a Budapest Parádén.


Budapest hivatalos nyárzáró utcai karneválja, a Budapest Parádé és főtámogatói, a Pannon GSM és a djuice az idén hatodik alkalommal hívják a bulizókat az Andrássy útra és a Hősök terére.

A djuice és a Nokia 3230 közös kamionján a partyhangulatot a táncosok és a zene garantálják. Érdemes követni a ritmust és a kamiont az Erzsébet tértől egészen a Felvonulási téri színpadig, mert rengeteg djuice- és Nokia 3230-ajándék várja a résztvevőket, a haverokat pedig az MMS- és SMS-üzenőfalon lehet köszönteni. Aki még a nap végén is bírja energiával, az afterpartyn, a Parádé Bónuszon táncolhat a Népstadion-kertben.

A Stadion körgyűrűje mentén található djuice-Nokia Arénában a Metalheadz Night keretében fellép Fabio (UK), Randall (UK), MC Rage (UK), hazai oldalról pedig Palotai, Bal, valamint Sizenine vs. Stealth fokozza a hangulatot. A lazításra vágyókat a djuice-Nokia Music Garden várja pihentető dallamokkal.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle