Connect with us

technokrata

A djuice és a Nokia 3230 is ott lesz a Budapest Parádén

Kütyük

A djuice és a Nokia 3230 is ott lesz a Budapest Parádén

A Pannon GSM és népszerű márkája, a djuice augusztus 27-én szombaton a főváros több helyszínén várja a táncolni, pörögni vágyókat a nemzetközi zenei életben is egyre elismertebb rendezvényen, a Budapest Parádén.


Budapest hivatalos nyárzáró utcai karneválja, a Budapest Parádé és főtámogatói, a Pannon GSM és a djuice az idén hatodik alkalommal hívják a bulizókat az Andrássy útra és a Hősök terére.

A djuice és a Nokia 3230 közös kamionján a partyhangulatot a táncosok és a zene garantálják. Érdemes követni a ritmust és a kamiont az Erzsébet tértől egészen a Felvonulási téri színpadig, mert rengeteg djuice- és Nokia 3230-ajándék várja a résztvevőket, a haverokat pedig az MMS- és SMS-üzenőfalon lehet köszönteni. Aki még a nap végén is bírja energiával, az afterpartyn, a Parádé Bónuszon táncolhat a Népstadion-kertben.

A Stadion körgyűrűje mentén található djuice-Nokia Arénában a Metalheadz Night keretében fellép Fabio (UK), Randall (UK), MC Rage (UK), hazai oldalról pedig Palotai, Bal, valamint Sizenine vs. Stealth fokozza a hangulatot. A lazításra vágyókat a djuice-Nokia Music Garden várja pihentető dallamokkal.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd