Connect with us

technokrata

Totálkáros autós baleset – a mobiltelefon a bűnös

Kütyük

Totálkáros autós baleset – a mobiltelefon a bűnös

Itt a legfrissebb bizonyítéka annak, hogy milyen veszélyes is lehet, ha vezetés közben megzavar bennünket egy mobiltelefon.

A németországi Hamburg mellett található Buxtehude-ban egy mindössze tizenhat esztendős lány számára okozott komoly galibát a mobiltelefónia. A fiatal hölgyeménynek vezetés közben megcsörrent a telefonja, ekkor gyorsan megnézte annak kijelzőjén, hogy ki hívja őt, és ez elég is volt a balesethez. Az általa vezetett gépjármű egy fának ütközött és totálkáros lett.

A helyi rendőrség közlése szerint a fiatal sofőrnek természetesen nem volt jogosítványa, az autó pedig az édesanyjáé volt. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy sem a tapasztalatlan vezetőnek, sem pedig tizenöt esztendős utasának nem esett komolyabb baja.

A hétfő este történt balesetben az autó az ütközés következtében felborult és a tetején landolt. Az anyagi kár körülbelül 16.500 euró, vagyis mintegy 4 millió forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd