Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már kapható a Motorola V1050-es 3G mobil

Kütyük

Már kapható a Motorola V1050-es 3G mobil

A Vodafone megkezdte a Motorola V980 közvetlen utódjának tekinthető Motorola V1050 kereskedelmi forgalmazását.

A vörös színben pompázó szolgáltató elsőként Németországban dobta piacra a vadonatúj készüléket, mely előfizetéses csomagban 49,90 eurós áron kapható, előfizetés nélkül pedig 699,90 euróba kerül.A 3G telefon magyarországi debütálásával kapcsolatban egyelőre nincsenek információink, de a Vodafone a hazai 3G hálózat üzembehelyezését követően vélhetően itthon is felveszi majd a kínálatába a Motorola V1050-et.


A széthajtható kialakítású, 94x49x27 milliméter méretű újdonság divatos és egyben elegáns megjelenésű, azonban a méretes külső antenna sajnos megbontja a formai összhangot. A külsőleg leginkább a Motorola PEBL V6-ra hajazó telefon méretes, 2,2 colos képátlóval rendelkező TFT folyadékkristályos kijelzője 240×320 pixeles (QVGA) felbontással bír és nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

UMTS (3G) mobilról lévén szó, nem meglepő, hogy egy helyett rögtön két kamerához van szerencsénk. A belső kijelző alatt elhelyezett kiegészítő kamera VGA, vagyis 0,3 megapixeles felbontású, és értelemszerűen elsősorban videóhívásokhoz használatos. A kívül elhelyezett fő kamera ezzel szemben már 1,3 megapixeles felbontással büszkélkedhet, ráadásul többek közt nyolcszoros digitális zoom funkcióval és LED alapú segédfénnyel is fel van vértezve. A kamera nem csak állóképek, hanem videóanyagok rögzítésére is képes, ezenkívül pedig MPEG-4, H.263, RealVideo és WMV formátumú videókat is le tud játszani a készülék. Az audió formátumok közül a következők támogatottak: AMR, MIDI, AAC, MP3, WMA, RealAudio, XMFI.

A teljes körű SMS, EMS és MMS kompatibilitás szinte már magától értetődik, csakúgy, mint a POP3, IMAP4 és SMTP támogatású elektronikus levelezési kliens. Végül, de nem utolsó sorban szólnunk kell még a Java MIDP 2.0 alkalmazások futtatásáról, a fejlett böngésző alkalmazásról, illetve a microSD memóriakártyák kezeléséről. Az alapcsomagban egyébként egy 32 MB-os kártyát találhatunk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés