Connect with us

technokrata

Tekerőgombos szétcsúsztatható mobil készülék

Kütyük

Tekerőgombos szétcsúsztatható mobil készülék

Dél-Koreában jó szokás szerint szinte egymás után jelentik be az újabbnál újabb mobil készülékeket.


A Pantech Group érdekeltségi körébe tartozó SKY Teletech a napokban leplezte le vadonatúj fejlesztését, a szétcsúsztatható kialakítású IM-8500-at. A készülék érdekessége nem más, mint a kerek formájú, görgethető navigációs gomb: ennek segítségével állítható többek közt a zenelejátszás hangereje, a fényképezőgép zoom állása, illetve ezzel lapozhatunk például az üzeneteink között.

A digitális fényképezőgép lelke nem más, mint egy 2 megapixeles felbontású CMOS képszenzor, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 pixeles felbontású fotók készíthetők, de ezenkívül akár videókat is felvehetünk. A legalacsonyabb képfelbontás egyébként 176×144 képpont.

A kamera 5 gyári témabeállítással, 10 lépcsős fényerő állítási lehetőséggel, valamit panorámakép készítési funkcióval is rendelkezik. A fényképezőgép egyszerűen az optikatakaró félrecsúsztatásával kelthető életre, valamint említést érdemel, hogy a PictBridge technológia révén akár közvetlenül a telefonról is kinyomtathatók a kívánt fotók.

Az IM-8500 további fontosabb jellemzői közé tartozik a 3D sztereó hangzás, az MP3 lejátszás, a diktafon funkció, valamint az elektronikus levelezési kliens.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle