Connect with us

technokrata

Még gyorsabb az iMAP rendszer

Kütyük

Még gyorsabb az iMAP rendszer

Az Allied Telesyn, a végponttól végpontig terjedő Ethernet/IP alkalmazások szállítója bejelentette Multiservice Access Platform (iMAP) szoftverének új, 6.0-ás továbbfejlesztett verzióját.

Az iMAP rendszerek segítségével a szolgáltatók ugyanazon platformon belül nyújthatnak hang és szélessávú (akár videó) szolgáltatásokat. A szolgáltatások bevezetését pedig távolról oldhatják meg, ezzel csökkentve működési költségeiket. A már meglévő Multiservice Platformok (iMAP) az új szoftverrel frissítve támogatják az ADSL2+ Annex B szabványt. Ezáltal azokban az országokban, ahol ISDN hálózatok „felett” érhető el DSL szolgáltatás (mint pl. Magyarországon is), a meglévő és új ügyfeleknek egyaránt lehetősége nyílik akár 26 Mbps sávszélességet is igénybe venni.

Az Allied Telesyn szolgáltatói elkötelezettségét jelzi az iMAP termékcsalád folyamatos fejlesztése, mely segítségével az ügyfelek olyan új szolgáltatásokhoz jutnak, melyek megalapozzák a megbízható IP Triple Play hálózatok működését. Az Allied Telesyn iMAP termékek világszerte számos szolgáltatónál évek óta üzemelnek, és az említett fejlesztések révén tökéletesen alkalmazkodnak a napjainkban egyre gyorsuló, hozzáférési hálózatokban tapasztalható IP konvergencia követelményeihez – fejtette ki Philip Yim, a cég marketing és termékfejlesztésért felelős elnöke.

A 6.0 kiadás segítségével az Allied Telesyn iMAP 9000 segítségével az újgenerációs IP Broadband szolgatatásokat nyújtó vállalatoknak már nem kell magukat a koncessziós telefontársaságok alap telefonos szolgáltatásaira bízni. Az eszközök tápellátásának fejlődése most már a vállalati felhasználóknak is megadják a lehetőséget a széleskörű szolgáltatások kihasználására. Ezentúl ezek a cégek is költséghatékony módon tudnak hang-adat-videó alkalmazásokat telepíteni IP hálózatukra.

Az iMAP 6.0 verzió néhány új szolgáltatása:

• Új, nagy portsűrűségű kombinált POTS (analóg) és ADSL/ADSL2+ modul beépített splitterrel. Ez a modul lehetővé teszi az egy eszközön keresztül nyújtandó telefon és ADSL szolgáltatást, mellyel jelentősen csökkenthetők az infrastrukturális és működés közbeni költségek. A megoldás ideális a koncessziós szolgáltatóknak, mert nem kell további alállomásokat kiépíteniük, valamint azon alternatív szolgáltatóknak, akik, az un. teljes szolgáltatói helyi hurok átengedést veszik igénybe, és az internet, esetleg videó szolgáltatások mellett telefonszolgáltatást is kínálnak ügyfeleiknek.
• Összefogott – bonded G.SHDSL a két telefonvezetékes szolgáltatások támogatására. Ezzel a megoldással a szolgáltatók alacsony költségek mellett kínálhatnak üzleti felhasználóik részére nagyobb sávszélességű, szimmetrikus adatszolgáltatásokat.
• AC tápellátási lehetőség az iMAP Express 7100 számára.
• EPSR/xSTP támogatás, mely növeli az Ethernet gyűrűk rendelkezésreállási idejét, biztosítja a szolgáltatások szünetmentes elérhetőségét. Lehetővé teszi, hogy egy iMAP egyidejűleg tartozzon egy EPSR (Ethernet Protected Switch Ring) és egy xSTP hálózathoz. AZ EPSR, melynek link-újraépítési ideje kevesebb, mint 50ms ideális a TDM SONET/SDH hozzáférési hálózatok kiváltására.
• ADSL 2+ Annex B hálózatokban, mellyel akár 26 Mbps sávszélességet érhetnek el az ügyfelek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle