Connect with us

technokrata

Érkezőben egy újabb ˝világelső˝ Samsung mobil

Kütyük

Érkezőben egy újabb ˝világelső˝ Samsung mobil

A Samsung ismét egy igen csak egyedi mobiltelefon kifejlesztésén munkálkodik.


Egyes, a dél-koreai vállalathoz közelálló források jelentése szerint a Samsung hamarosan be fogja jelenteni a világ első olyan készülékét, mely tulajdonképpen egy hordozható multimédia lejátszó (PMP, Portable Multimedia Player) és egy mobiltelefon keveréke. Egyelőre nem lehet tudni, hogy mit ért ez alatt a Samsung, mindenesetre tény, hogy az okostelefonok és a modernebb mobiltelefonok manapság egyre nagyobb számban vannak felvértezve fejlett multimédiás lejátszási képességekkel, vagyis kérdéses, hogy a világelsőség pontosan mire értendő.

A Samsung SCH-V700 divatos széthajtható kialakítást kapott, ezenkívül pedig az LCD-t tartalmazó felső rész még el is forgatható. Ennek előnye, hogy a kijelző képe vízszintesen is nézhető, ami ˝szélesvásznú˝ multimédiás élményt biztosít a felhasználók számára. A belső memória mérete ezúttal nem kevesebb mint 250 MB, ráadásul miniatűr T-Flash memóriakártyák révén könnyedén tovább bővíthető ez a már amúgy sem éppen csekély háttértár.

A TFT alapokon nyugvó belső display QVGA, vagyis 240×320 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A digitális fényképezőgép felbontása egyelőre ismeretlen, az viszont biztos, hogy többek közt vakut is kap a kamera. A telefon sajnos hazánkban várhatóan nem kerül majd forgalomba.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek