Connect with us

technokrata

Érkezőben egy újabb ˝világelső˝ Samsung mobil

Kütyük

Érkezőben egy újabb ˝világelső˝ Samsung mobil

A Samsung ismét egy igen csak egyedi mobiltelefon kifejlesztésén munkálkodik.


Egyes, a dél-koreai vállalathoz közelálló források jelentése szerint a Samsung hamarosan be fogja jelenteni a világ első olyan készülékét, mely tulajdonképpen egy hordozható multimédia lejátszó (PMP, Portable Multimedia Player) és egy mobiltelefon keveréke. Egyelőre nem lehet tudni, hogy mit ért ez alatt a Samsung, mindenesetre tény, hogy az okostelefonok és a modernebb mobiltelefonok manapság egyre nagyobb számban vannak felvértezve fejlett multimédiás lejátszási képességekkel, vagyis kérdéses, hogy a világelsőség pontosan mire értendő.

A Samsung SCH-V700 divatos széthajtható kialakítást kapott, ezenkívül pedig az LCD-t tartalmazó felső rész még el is forgatható. Ennek előnye, hogy a kijelző képe vízszintesen is nézhető, ami ˝szélesvásznú˝ multimédiás élményt biztosít a felhasználók számára. A belső memória mérete ezúttal nem kevesebb mint 250 MB, ráadásul miniatűr T-Flash memóriakártyák révén könnyedén tovább bővíthető ez a már amúgy sem éppen csekély háttértár.

A TFT alapokon nyugvó belső display QVGA, vagyis 240×320 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A digitális fényképezőgép felbontása egyelőre ismeretlen, az viszont biztos, hogy többek közt vakut is kap a kamera. A telefon sajnos hazánkban várhatóan nem kerül majd forgalomba.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd