Connect with us

technokrata

Bevizsgálták a Nokia N70-es okostelefont

Kütyük

Bevizsgálták a Nokia N70-es okostelefont

Az Egyesült Államokbeli Szövetségi Hírközlési Bizottság (Federal Communications Commission, FCC) bevizsgálta és engedélyeztette a Nokia által áprilisban bejelentett N70-es mobiltelefont.

Jelen pillanatban ez a világ legkisebb, Series 60 alapú, 2 megapixeles kamerával felszerelt 3G készüléke.


A kereskedelmi forgalomban várhatóan valamikor az idei esztendő harmadik, vagy negyedik negyedévében debütáló, hagyományos kialakítással bíró újdonság 108,8 milliméter hosszú, 53 milliméter széles és 21,8 milliméter vastag (95,9 köbcentiméter), tömege pedig egész pontosan 126 gramm.

A telefonban ugyanaz az aktív mátrixos, TFT folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mint ami a nemrégiben debütált Nokia 6680-asban. Ennek megfelelően a display 176×208 pixeles felbontással bír és nem kevesebb mint 262.144 színárnyalatot képes megjeleníteni. A 2 megapixeles kamera segítségével maximum 1.600×1.200 pixeles felbontásban lehet fotózni, ezenkívül pedig említést érdemel többek közt a 20x-os digitális zoom funkció, a vörösszem hatást csökkentő vaku, a sorozatfelvételi üzemmód, valamint a számos manuális beállítási lehetőség. A készülék egyaránt képes lejátszani az MP3, AAC, WAV, illetve MPEG4 állományokat.

Amennyiben a 30 MB kapacitású belső memóriát megtöltenénk, még mindig ott a memóriabővítési lehetőség: az alapcsomagban egy 64 MB-os RS-MMC memóriakártyát találunk. A Nokia N70 további fontosabb specifikációi közé tartozik a Push To Talk technológia, a Bluetooth 2.0 interfész, a 2.0-s WAP böngésző alkalmazás, illetve a Java MIDP 2.0 kompatibilitás. A 970 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 3,5 órás beszélgetési időt, illetve 11 napos készenléti időt tesz lehetővé.

A telefon ára egyelőre nem publikus.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle