Connect with us

technokrata

A világ legkedveltebb zenéi

Kütyük

A világ legkedveltebb zenéi

A Sony Ericsson egy olyan lista elkészítésébe fogott, mely a legkedveltebb dalokat tartalmazza. A listára bárki jelölhet zenéket a cég által indított webhelyen.

A weboldal a világ minden tájáról várja a zenerajongók szavazatait az általuk legjobbnak tartott három dalra, sőt azt is elmondhatják, hogy miért ezeket a dalokat kedvelik leginkább. A szavazók azonnal láthatják a lista aktuális állását. A Lycos által működtetett weboldal augusztus 12-től hat héten át látogatható. Azok, akik bejegyezték három kedvenc dalukat, megnyerhetik a zenerajongók vágyainak netovábbját, az egyik újonnan megjelenő Walkman mobiltelefont, mely tartalmazni fogja azt a 100 dalt, amelyre a weboldalon a legtöbb szavazat érkezik. A további szerencsés nyerteseket a Sony Ericsson az új Walkman telefoncsalád egy-egy tagjával díjazza, köztük a régóta várt W800i modellel. A Sony Ericsson 2005. szeptember 28-án hirdeti ki a szavazás végeredményét.

Miles Flint, a Sony Ericsson elnöke a következőket nyilatkozta: „Izgatottak vagyunk, hiszen a Walkman mobiltelefonok családjának első tagját, a W800-as modellt bocsátjuk útjára, mely a világ első zenei tartalommal rendelkező mobiltelefonja., valamint a Walkman phones 100 felméréssel a világ első globális zenei ranglistáját hozzuk létre. Így a felhasználók egy elegáns Walkman telefonon hallgathatják a számukra legkedvesebb zenéket.
Varga Mihály a Sony Ericsson közép-kelet európai marketing menedzsere hozzátette: “A Walkman telefonban mintegy 125 dal tárolható egyéni ízlés szerint, amiket bárhol, bármikor meghallgathatunk, miközben a telefon többi funkciója is végig használható marad. Biztosak vagyunk abban, hogy a világ 100 legjobb dalának felkutatása néhány meglepő eredményt is hoz majd. A szavazás végeredménye képet ad a föld különböző tájain élő emberek zenei ízléséről, ugyanakkor bizonyítja, hogy a zenehallgatás mindenkinek örömet szerez.

A Sony Ericsson W800i Walkman telefon 0,5 GB-os Memory Stick PRO duo kártyával kerül a forgalomba, melynek kapacitása körülbelül 125 zeneszám, vagy 10-12 teljes zenei CD anyaga (MP3-fájlok 128 Kb/s-on). Ez a tárhely akár 2 GB-ig bővíthető. A W800i egy kiváló minőségű sztereó fejhallgatóval kerül a boltokba, és feltöltött akkumulátorral 30 órányi zenelejátszásra képes. Mindezt a beépített két megapixeles, autofókuszos kamera teszi teljessé, fotófénnyel és kamerás telefonhoz illő kezelőfelülettel. A készülék súlya ennek ellenére sem több 100 grammnál. A Walkman telefon természetesen sztereó hifi berendezéshez vagy autós sztereó hangszórókhoz is csatlakoztatható, így a zene másokkal is megosztható.

A Walkman a Sony Corporation bejegyzett védjegye.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd