Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sony Ericsson összegyűjti a világ legjobb dalait

Kütyük

A Sony Ericsson összegyűjti a világ legjobb dalait

A Sony Ericsson egy olyan lista elkészítésébe fogott, mely a legkedveltebb dalokat tartalmazza. A listát az új Walkman telefoncsaláddal közösen jelenti be a cég ˝The Walkman phones 100˝ néven.

A www.walkmanphones100.com weboldal a világ minden tájáról várja a zenerajongók szavazatait az általuk legjobbnak tartott három dalra, sőt azt is elmondhatják, hogy miért ezeket a dalokat kedvelik leginkább. A szavazók azonnal láthatják a lista aktuális állását.


A Lycos által működtetett weboldal augusztus 12-től hat héten át látogatható. Azok, akik bejegyezték három kedvenc dalukat, megnyerhetik a zenerajongók vágyainak netovábbját, az egyik újonnan megjelenő Walkman mobiltelefont, mely tartalmazni fogja azt a 100 dalt, amelyre a www.walkmanphones100.com weboldalon a legtöbb szavazat érkezik.. A további szerencsés nyerteseket a Sony Ericsson az új Walkman telefoncsalád egy-egy tagjával díjazza, köztük a régóta várt W800i modellel. A Sony Ericsson 2005. szeptember 28-án hirdeti ki a szavazás végeredményét.

Miles Flint, a Sony Ericsson elnöke a következőket nyilatkozta: ˝Izgatottak vagyunk, hiszen a Walkman mobiltelefonok családjának első tagját, a W800-as modellt bocsátjuk útjára, mely a világ első zenei tartalommal rendelkező mobiltelefonja., valamint a Walkman phones 100 felméréssel a világ első globális zenei ranglistáját hozzuk létre. Így a felhasználók egy elegáns Walkman telefonon hallgathatják a számukra legkedvesebb zenéket˝.

Varga Mihály a Sony Ericsson közép-kelet európai marketing menedzsere hozzátette: ˝A Walkman telefonban mintegy 125 dal tárolható egyéni ízlés szerint, amiket bárhol, bármikor meghallgathatunk, miközben a telefon többi funkciója is végig használható marad. Biztosak vagyunk abban, hogy a világ 100 legjobb dalának felkutatása néhány meglepő eredményt is hoz majd. A szavazás végeredménye képet ad a föld különböző tájain élő emberek zenei ízléséről, ugyanakkor bizonyítja, hogy a zenehallgatás mindenkinek örömet szerez˝.

A Sony Ericsson W800i Walkman telefon 0,5 GB-os Memory Stick PRO duo kártyával kerül a forgalomba, melynek kapacitása körülbelül 125 zeneszám, vagy 10-12 teljes zenei CD anyaga (MP3-fájlok 128 Kb/s-on). Ez a tárhely akár 2 GB-ig bővíthető. A W800i egy kiváló minőségű sztereó fejhallgatóval kerül a boltokba, és feltöltött akkumulátorral 30 órányi zenelejátszásra képes. Mindezt a beépített két megapixeles, autofókuszos kamera teszi teljessé, fotófénnyel és kamerás telefonhoz illő kezelőfelülettel. A készülék súlya ennek ellenére sem több 100 grammnál. A Walkman telefon természetesen sztereó hifi berendezéshez vagy autós sztereó hangszórókhoz is csatlakoztatható, így a zene másokkal is megosztható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés