Connect with us

technokrata

A Sony Ericsson összegyűjti a világ legjobb dalait

Kütyük

A Sony Ericsson összegyűjti a világ legjobb dalait

A Sony Ericsson egy olyan lista elkészítésébe fogott, mely a legkedveltebb dalokat tartalmazza. A listát az új Walkman telefoncsaláddal közösen jelenti be a cég ˝The Walkman phones 100˝ néven.

A www.walkmanphones100.com weboldal a világ minden tájáról várja a zenerajongók szavazatait az általuk legjobbnak tartott három dalra, sőt azt is elmondhatják, hogy miért ezeket a dalokat kedvelik leginkább. A szavazók azonnal láthatják a lista aktuális állását.


A Lycos által működtetett weboldal augusztus 12-től hat héten át látogatható. Azok, akik bejegyezték három kedvenc dalukat, megnyerhetik a zenerajongók vágyainak netovábbját, az egyik újonnan megjelenő Walkman mobiltelefont, mely tartalmazni fogja azt a 100 dalt, amelyre a www.walkmanphones100.com weboldalon a legtöbb szavazat érkezik.. A további szerencsés nyerteseket a Sony Ericsson az új Walkman telefoncsalád egy-egy tagjával díjazza, köztük a régóta várt W800i modellel. A Sony Ericsson 2005. szeptember 28-án hirdeti ki a szavazás végeredményét.

Miles Flint, a Sony Ericsson elnöke a következőket nyilatkozta: ˝Izgatottak vagyunk, hiszen a Walkman mobiltelefonok családjának első tagját, a W800-as modellt bocsátjuk útjára, mely a világ első zenei tartalommal rendelkező mobiltelefonja., valamint a Walkman phones 100 felméréssel a világ első globális zenei ranglistáját hozzuk létre. Így a felhasználók egy elegáns Walkman telefonon hallgathatják a számukra legkedvesebb zenéket˝.

Varga Mihály a Sony Ericsson közép-kelet európai marketing menedzsere hozzátette: ˝A Walkman telefonban mintegy 125 dal tárolható egyéni ízlés szerint, amiket bárhol, bármikor meghallgathatunk, miközben a telefon többi funkciója is végig használható marad. Biztosak vagyunk abban, hogy a világ 100 legjobb dalának felkutatása néhány meglepő eredményt is hoz majd. A szavazás végeredménye képet ad a föld különböző tájain élő emberek zenei ízléséről, ugyanakkor bizonyítja, hogy a zenehallgatás mindenkinek örömet szerez˝.

A Sony Ericsson W800i Walkman telefon 0,5 GB-os Memory Stick PRO duo kártyával kerül a forgalomba, melynek kapacitása körülbelül 125 zeneszám, vagy 10-12 teljes zenei CD anyaga (MP3-fájlok 128 Kb/s-on). Ez a tárhely akár 2 GB-ig bővíthető. A W800i egy kiváló minőségű sztereó fejhallgatóval kerül a boltokba, és feltöltött akkumulátorral 30 órányi zenelejátszásra képes. Mindezt a beépített két megapixeles, autofókuszos kamera teszi teljessé, fotófénnyel és kamerás telefonhoz illő kezelőfelülettel. A készülék súlya ennek ellenére sem több 100 grammnál. A Walkman telefon természetesen sztereó hifi berendezéshez vagy autós sztereó hangszórókhoz is csatlakoztatható, így a zene másokkal is megosztható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle