Connect with us

technokrata

A FiberNet őszi kábeltelevízió és Internet akciót indít

Kütyük

A FiberNet őszi kábeltelevízió és Internet akciót indít

A 2005. augusztus 22-től induló kábeltelevízió csatlakozási és Internet akció keretében kedvező áron vehetők igénybe a cég szolgáltatásai.

A cég kábeltelevízió hálózatához október 31-ig 4.999 forintért lehet csatlakozni, az Internet szolgáltatási területeken belépési díj nélkül fizethetnek elő a kábelmodemes Internet-szolgáltatásra. A szélessávú internet hozzáférés akár 3990 forintos havi díjért elérhető. Internet előfizetés esetén a FiberNet a távközlési piacon egyedüliként – a Mini csomag kivételével – az év végéig 40 százalék engedményt ad a havidíjból. Amennyiben a két szolgáltatást együtt rendelik meg, a kábeltelevízió csatlakozási díját sem kell megfizetni. Az akcióban résztvevő településekről, a további feltételekről, illetve a meglévő előfizetőknek szóló ajánlatokról az ügyfélszolgálatokon, illetve a társaság internetes honlapján lehet tájékozódni.

A FiberNet Rt. jelenleg mintegy száz településen nyújt minőségi kábeltelevízió szolgáltatást, ezenkívül szélessávú internet elérést is biztosít ügyfeleinek. A társaság idei fejlesztéseinek köszönhetően az év végére összesen már több mint 50 településen lesz jelen Internet szolgáltatásával.

A cég augusztus elején megkezdte a VoIP technológián alapuló telefonszolgáltatásának tesztelését a kecskeméti kábelhálózatán. A Bács-Kiskun megyei megyeszékhelyen kétszáz Fibernet Internet előfizető egy hónapon át ingyenes próbálhatja ki a társaság legújabb szolgáltatását. A szolgáltatás eddigi próbaüzeme alatt a hívások hangminősége kiválónak bizonyult, a felhasználók elégedettek a FiberNet telefonszolgáltatásával. A vállalat a telefonszolgáltatás kereskedelmi bevezetését jövő tavasszal tervezi, ezzel a cég a kábeltelevízió-, internet- és telefonszolgáltatást nyújtó úgynevezett triple-play szolgáltatók sorába lép.

A tavalyi tulajdonosváltása óta a FiberNet kábeltelevízió előfizetőinek száma mintegy 20 százalékkal emelkedett. Az elmúlt évben az internet-előfizetők száma háromszorosára nőtt. A cég jelenleg több mint 160 ezer kábeltelevízió előfizetővel rendelkezik, az internet-előfizetők száma mintegy 15 ezer.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd