Connect with us

technokrata

A FiberNet őszi kábeltelevízió és Internet akciót indít

Kütyük

A FiberNet őszi kábeltelevízió és Internet akciót indít

A 2005. augusztus 22-től induló kábeltelevízió csatlakozási és Internet akció keretében kedvező áron vehetők igénybe a cég szolgáltatásai.

A cég kábeltelevízió hálózatához október 31-ig 4.999 forintért lehet csatlakozni, az Internet szolgáltatási területeken belépési díj nélkül fizethetnek elő a kábelmodemes Internet-szolgáltatásra. A szélessávú internet hozzáférés akár 3990 forintos havi díjért elérhető. Internet előfizetés esetén a FiberNet a távközlési piacon egyedüliként – a Mini csomag kivételével – az év végéig 40 százalék engedményt ad a havidíjból. Amennyiben a két szolgáltatást együtt rendelik meg, a kábeltelevízió csatlakozási díját sem kell megfizetni. Az akcióban résztvevő településekről, a további feltételekről, illetve a meglévő előfizetőknek szóló ajánlatokról az ügyfélszolgálatokon, illetve a társaság internetes honlapján lehet tájékozódni.

A FiberNet Rt. jelenleg mintegy száz településen nyújt minőségi kábeltelevízió szolgáltatást, ezenkívül szélessávú internet elérést is biztosít ügyfeleinek. A társaság idei fejlesztéseinek köszönhetően az év végére összesen már több mint 50 településen lesz jelen Internet szolgáltatásával.

A cég augusztus elején megkezdte a VoIP technológián alapuló telefonszolgáltatásának tesztelését a kecskeméti kábelhálózatán. A Bács-Kiskun megyei megyeszékhelyen kétszáz Fibernet Internet előfizető egy hónapon át ingyenes próbálhatja ki a társaság legújabb szolgáltatását. A szolgáltatás eddigi próbaüzeme alatt a hívások hangminősége kiválónak bizonyult, a felhasználók elégedettek a FiberNet telefonszolgáltatásával. A vállalat a telefonszolgáltatás kereskedelmi bevezetését jövő tavasszal tervezi, ezzel a cég a kábeltelevízió-, internet- és telefonszolgáltatást nyújtó úgynevezett triple-play szolgáltatók sorába lép.

A tavalyi tulajdonosváltása óta a FiberNet kábeltelevízió előfizetőinek száma mintegy 20 százalékkal emelkedett. Az elmúlt évben az internet-előfizetők száma háromszorosára nőtt. A cég jelenleg több mint 160 ezer kábeltelevízió előfizetővel rendelkezik, az internet-előfizetők száma mintegy 15 ezer.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle