Connect with us

technokrata

Óriási tudású új kommunikátor

Kütyük

Óriási tudású új kommunikátor

Az Orange weboldalán a napokban felbukkant egy vadonatúj kommunikátor, az SPV M5000.


Magyarul ez azt jelenti, hogy a narancssárga színekben pompázó operátor várhatóan rövid időn belül megkezdi majd a készülék forgalmazását. Az Orange SPV M5000 a tajvani HTC féle Universal platformra épül, és lényegében minden modern technológiával fel van vértezve. Az operációs rendszer szerepét ezúttal a legújabb Microsoft mobil szoftver, a Windows Mobile 5.0 tölti be, de hasonlóképp hardver fronton sincs szégyenkezni valója a kis masinának.

A megfelelő számítási teljesítményt egy nem kevesebb mint 520 MHz-es frekvencián üzemelő Intel XScale mikroprocesszor biztosítja, de ezenkívül még 96 MB ROM és 128 MB RAM memória is került a gépbe. A memóriabővítés SD (Secure Digital) memóriakártyák segítségével oldható meg.

A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző a mai elvárásoknak megfelelően VGA, azaz 640×480 pixeles felbontású és természetesen érintésérzékeny.

Az 1 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modullal ellátott újdonság nem csak a jó öreg Bluetooth, hanem immár a Wi-Fi wireless szabvánnyal is kompatibilis, az adatbevitelt pedig jelentős mértékben megkönnyíti a teljes értékű QWERTY billentyűzet. A 127,7 milliméter hosszú, 81 milliméter széles és 25 milliméter vastag Orange SPV M5000 talán egyetlen hátránya az óriási, mintegy 285 grammos tömeg.

Az új kommunikátor ára jelen pillanatban még ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp