Connect with us

technokrata

Motorola ROKR E1: zene minden mennyiségben

Kütyük

Motorola ROKR E1: zene minden mennyiségben

Napvilágot láttak a Motorola sokak által várva várt iTunes zenemobiljának első hivatalos, bár hivatalosan még be nem mutatott fotói.


A mellékelt képen látható készülék külsőre nem sokban különbözik a korábbi kémfotókon látható modellektől, a típusjelzés azonban idő közben megváltozott. A korábban Motorola E790 típusjelzést viselt újdonság várhatóan Motorola ROKR E1 néven kerül majd forgalomba.

A tavaly nyáron debütált Motorola E398 zenemobil alapjaira épülő készülék pontos specifikációi egyelőre ismeretlenek, azonban több mint valószínű, hogy a telefon TFT technológiájú folyadékkristályos kijelzője 176×220 pixeles felbontással és 16 bites színmélységgel (65 ezer színárnyalat) rendelkezik.

A beépített digitális fényképezőgép sajnos csak 0,3 megapixeles (VGA) felbontású, igaz ez esetben nem annyira a képalkotáson, hanem sokkal inkább a zenehallgatáson van a fő hangsúly. A fejlett zenelejátszó funkciókkal felvértezett telefon billentyűzetén többek közt dedikált zenegombot is találunk. A beépített memória microSD (Secure Digital) memóriakártyák révén bővíthető.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz), hagyományos kialakítású Motorola ROKR E1 108 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 21 milliméter vastag, tömege pedig körülbelül 110 gramm. A Bluetooth és Java kompatibilitáson kívül említést érdemel még a 7 órás beszélgetési idő, illetve a mintegy 10 napos készenléti idő.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle