Connect with us

technokrata

Érkezőben a Panasonic 2 megapixeles mobilja

Kütyük

Érkezőben a Panasonic 2 megapixeles mobilja

Az Egyesült Államokbeli Szövetségi Hírközlési Bizottság (Federal Communications Commission, FCC) áldását adta a Panasonic egyik legújabb mobiltelefonjára, a VS7 típusjelzésű készülékre.


A Panasonic VS7 a tervezőasztalon teljesen hasonló designt kapott, mint a már a hazai Vodafone-nál is kapható Panasonic VS3, azonban lényeges eltérés, hogy kijelzője nagyobb méretű, és maga a készülék némileg vastagabb lett.

A 19 milliméter vastag mobiltelefonba egy nem kevesebb mint 2,5 colos képátlójú folyadékkristályos kijelző került, mely a testvérmodellhez hasonlóan 240×320 pixeles (QVGA) felbontással és 16 millió színárnyalattal büszkélkedhet. Míg a VS3-ba nem került külső kijelző, addig a VS7-es modellről már ez sem hiányzik, ráadásul a belsőhöz hasonlóan ez az LCD is színes. A beépített digitális fényképezőgép felbontása 1,3 megapixel helyett 2 megapixel, és természetesen a videófelvételi funkció sem hiányzik.

A piacon valamikor 2005 második felében debütáló Panasonic VS7 két testvérmodellt is fog kapni: a Panasonic SA8 elsősorban nagyobb kapacitású akkumulátoráról, a Panasonic SA7 pedig ellenálló kialakításáról ismerszik majd meg.

A telefon ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle