Connect with us

technokrata

Újabb ultra-vékony mobiltelefon – OLED kijelzővel

Kütyük

Újabb ultra-vékony mobiltelefon – OLED kijelzővel

A Motorola által tavaly nyáron elindított, ultra-vékony RAZR mobiltelefon divathullám mostanság egyre több gyártót elér.


Nemrégiben a Samsung és az LG is bemutatta hasonlóan vékony készülékeit, most pedig egy vadonatúj ultra-vékony NEC telefonról érkeztek hírek. Az L1 fejlesztési kódnevű, NEC e949 típusjelzésű mobil újdonság vastagsága mindössze 11,9 milliméter, és ehhez 90,8 milliméteres hossz, valamint 47,9 milliméteres szélesség tartozik. A széthajtható kialakítású, extravagáns megjelenésű készülék egész pontosan 94 grammot nyom a mérlegen.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű NEC e949 GPRS Class 10 kompatibilis, viszont az EDGE és a 3G támogatás sajnos hiányzik belőle. Különlegességnek számít, hogy a belső kijelző nem LCD, hanem a legfejlettebb OLED technológiákra építkezik, és nem mellékesen több mint 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A külső display nem színes, hanem csak monokróm. A videófelvevős beépített digitális fényképezőgép 1,3 megapixeles felbontású, a segítségével készített felvételek pedig a 32 MB méretű memóriában tárolhatók el.

Említést érdemel továbbá a hatvannégy szólamú polifonikus hangzásvilág, valamint az MP3 és MPEG4 lejátszási képesség. Az NEC e949 ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák