Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb ultra-vékony mobiltelefon – OLED kijelzővel

Kütyük

Újabb ultra-vékony mobiltelefon – OLED kijelzővel

A Motorola által tavaly nyáron elindított, ultra-vékony RAZR mobiltelefon divathullám mostanság egyre több gyártót elér.


Nemrégiben a Samsung és az LG is bemutatta hasonlóan vékony készülékeit, most pedig egy vadonatúj ultra-vékony NEC telefonról érkeztek hírek. Az L1 fejlesztési kódnevű, NEC e949 típusjelzésű mobil újdonság vastagsága mindössze 11,9 milliméter, és ehhez 90,8 milliméteres hossz, valamint 47,9 milliméteres szélesség tartozik. A széthajtható kialakítású, extravagáns megjelenésű készülék egész pontosan 94 grammot nyom a mérlegen.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű NEC e949 GPRS Class 10 kompatibilis, viszont az EDGE és a 3G támogatás sajnos hiányzik belőle. Különlegességnek számít, hogy a belső kijelző nem LCD, hanem a legfejlettebb OLED technológiákra építkezik, és nem mellékesen több mint 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A külső display nem színes, hanem csak monokróm. A videófelvevős beépített digitális fényképezőgép 1,3 megapixeles felbontású, a segítségével készített felvételek pedig a 32 MB méretű memóriában tárolhatók el.

Említést érdemel továbbá a hatvannégy szólamú polifonikus hangzásvilág, valamint az MP3 és MPEG4 lejátszási képesség. Az NEC e949 ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés