Connect with us

technokrata

Óriási főnyeremény az ötöslottón!

Kütyük

Óriási főnyeremény az ötöslottón!

Augusztus 20-án a Szerencsejáték Rt. lottózói zárva tartanak, a Mobil lottóval azonban szombaton 16 óráig vásárolhatunk ˝szelvényt˝ és így esélyesek lehetünk a 747 millió forintos főnyereményre.

SMS-ben játszhatunk ötös-, hatos-, skandináv lottót, kenót, totót és góltotót is. Nincs elfelejtett szelvény, hiszen a Szerencsejáték Rt. a nyereményről SMS-ben értesít!

Első lépés: a fogadás
A fogadás típusának rövidítését, valamint a megjátszani kívánt lottószámokat (gépi játékot is választhat az ügyfél: ekkor csak kitöltendő szelvények darabszámát kell megadnia és – a hagyományos papír alapú fogadáshoz hasonlóan – a Szerencsejáték Rt. generál tippszámokat) el kell küldeni SMS-ben a 06-30-3444477 normál díjas számra.

Az SMS összeállításának menete:
Az SMS-ben elsőként mindig a játék hívókódjának kell szerepelnie (például ötös lottó esetén L5, hatos lottó esetén L6, Góltotó esetén GT stb.).

A kódot követő információkat elválasztójellel el kell különíteni (bármilyen karakter használható a + jel és betűk vagy számok kivételével – tehát pl: # , . / stb.), javasolt a vessző használata.

Tippek:
-VAGY a megjátszani kívánt szelvények darabszáma (gépi játék esetén)
-VAGY a tippek egymás után, elválasztójellel elválasztva, illetve több szelvény esetén a szelvényt jelölő tippcsoportok között két elválasztójel

-Joker (a normál játékhoz hasonlóan opcionális):
-Gépi Joker esetén ˝J˝ betű, ebben az esetben a gép véletlenszerűen maga állítja össze a számokat
-Saját számok esetén ˝J˝ betű és utána közvetlenül a hat darab szám

Fentiek alapján példák:
-egyhetes, normál, egymezős, gépi ötöslottó, joker nélkül: L5
-egyhetes, normál, négymezős, gépi hatoslottó, az 123456 jokerszámmal: L6,4,J123456
-öthetes, normál, kétmezős, kézi ötöslottó az 1, 3, 13, 21, 77 és a 2, 4, 14, 22, 78 tippekkel és gépi jokerrel: L55,1,3,13,21,77,,2,4,14,22,78,J
A legutóbbi sikeresen regisztrált fogadás megismételhető, ha a játék telefonszámára SMS-ben elküldi a hívókódot és az elválasztó karaktert követően az U betűt (például L5#U).

Második lépés: a vásárlás megerősítése
A megfelelő kód elküldését követően a T-Mobile SMS-ben összefoglalja a vásárlás adatait (feltüntetve a játék típusát, ellenértékét) és kéri az ügyféltől a vásárlás (azaz az ellenérték levonásának) jóváhagyását.

Ezt az üzenetet a 06-30-4040400-as számra elküldve jóváhagyható a vásárlás (ami 4.000 forint fogadási értékig bármilyen tartalmú (akár üres) SMS-sel megtehető, 4.000 forint felett vagy az ügyfél egyéni beállításától függően vásárlási kódot kér a rendszer).

Az ügyfeleink a Mobil vásárlás feltételei szerint két módon fizethetik ki a díjat: előfizetéses vagy Domino kártyás ügyfélként előre feltöltött m-com egyenlegükből, illetve előfizetéses ügyfélként utólag a havi számlával.

A vásárlás megerősítését és sikeres fizetést követően beállítástól függően két SMS érkezik. Egy a vásárlás tényéről, egy második pedig a Szerencsejáték Rt.-től, amelyben az azonosító, azaz szelvényszám is szerepel a játék típusa és a megjátszott számok mellett. Utóbbi SMS-t a játék végéig meg kell őrizni, mert találat esetén ezzel igazolható a nyereményre való jogosultság!

Nyeremény esetén SMS-ben értesítést küld a szolgáltató.

A fogadás (˝lottószelvény”) ára minden esetben megegyezik az egyéb (például a hagyományos papíralapú) fogadások árával. Ezenfelül két nem emeltdíjas SMS díjával kell mindössze számolni (az előfizetéses vagy Domino díjszabásban foglaltaknak megfelelően).Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd