Connect with us

technokrata

Elérhető árú új Samsung 3G mobil

Kütyük

Elérhető árú új Samsung 3G mobil

A Samsung SGH-Z140v típusjelzésű mobiltelefonja kizárólagosan a Vodafone kínálatában lesz fellelhető.


A széthajtható kialakítással rendelkező készülék alaphelyzetben 88 milliméter hosszú, 48 milliméter vastag és 26 milliméter vastag. A TFT technológiájú belső folyadékkristályos kijelző 176×220 pixeles felbontása révén igen csak részletgazdag megjelenítést tesz lehetővé, az élethű színekről pedig a 18 bites színmélység (262 ezer színárnyalat) gondoskodik.

Noha egy harmadik generációs mobiltelefonhoz van szerencsénk, a beépített digitális fényképezőgép felbontása mindössze 0,3 megapixel, vagyis segítségével maximum 640×480 pixeles fotók készíthetők. Második kamera nem került a masinába, viszont a már említett fényképezőgép optikája 180 fokban elforgatható. Optikai zoom nincs, a digitális zoom pedig kétszeres átfogással bír.

A 105 gramm tömegű Samsung SGH-Z140v 50 MB méretű belső memóriát kapott, mely azonban sajnos nem bővíthető tovább. A telefonból a GPRS és UMTS kompatibilitás mellett az MP3 zenelejátszó alkalmazás, az infravörös port és a Bluetooth kontroller sem hiányzik.

A Samsung és a Vodafone elsősorban azoknak ajánlja ezt a modellt, akik ki szeretnék használni a 3G nyújtotta előnyöket, de nem kívánnak méregdrága high-end készüléket vásárolni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle