Connect with us

technokrata

Egyelőre nem lesz iTunes a Nokia N91-en

Kütyük

Egyelőre nem lesz iTunes a Nokia N91-en

A Nokia bejelentette, hogy egyes korábbi feltételezésekkel ellentétben nem kötött szerződést az Apple céggel az iTunes zenei szolgáltatás és az N91-es zenemobil összeházasításáról.


A Nokia munkatársai ezzel együtt elmondták, hogy az N sorozatú telefonok speciális adottságai miatt a szoftverfejlesztők rendkívül könnyen és gyorsan készíthetnek olyan megoldásokat, melyek segítségével az N91-en is igénybe vehető lesz az iTunes.

˝Jelen pillanatban nincs üzleti megállapodás a Nokia és az Apple között az iTunes-nak az N sorozatú készülékekbe történő integrálásáról. Lévén azonban, hogy tulajdonképpen egy nyílt számítógépes platformról beszélünk, bárki, így például az Apple is könnyedén kifejleszthet egy iTunes jellegű alkalmazást˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Kari Tuutti, a Nokia multimédiás részlegének a szóvivője.

Az egyik finn napilap, a Taloussanomat korábban arról számolt be, hogy a Nokia hamarosan meghonosítja az iTunes-t az N91-es telefonon. Tuuti erre reagálva elmondta, hogy a Nokia előrehaladott szoftverfejlesztésekkel rendelkezik, azonban mindeddig nem kötött szerződéseket ez ügyben.

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, a többek közt merevlemezzel is felvértezett Nokia N91 piaci debütálása minden jel szerint késni fog. A finn gyártó munkatársai az idén tavasszal történt hivatalos bejelentés kapcsán azt ígérték, hogy a nagy tudású zenemobil még az idei esztendő negyedik negyedévében megjelenik majd a kereskedelmi forgalomban, vagyis, hogy az N91 már ott lehet karácsonyfa alatt. Ehhez képest a legfrissebb híradások már arról szólnak, hogy a Nokia N91 csak valamikor 2006 januárja és márciusa között debütál majd a piacon. A készülék ára a megjelenés pillanatában várhatóan 700 euró, vagyis mintegy 170 ezer forint lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd