Connect with us

technokrata

Az iPod-nak nincs félnivalója az MP3-as mobiloktól

Kütyük

Az iPod-nak nincs félnivalója az MP3-as mobiloktól

Sokakban felvetődhet a kérdés, hogy az MP3 lejátszós mobiltelefonok és az iPod, valamint a hozzá hasonló hordozható digitális zenelejátszók hogyan élnek meg egymás mellett a piacon?


A Strategy Analytics piackutató cég egyik legfrissebb felmérése egyértelmű választ ad arra a kérdésre, hogy az MP3 kompatibilis telefonok kiszorítják-e az iPod-ot a piacról? A válasz: nem!

˝Jelen pillanatban az iPod az összes mobiltelefonos kihívóját könnyű szerrel le tudja söpörni az asztalról˝ – olvasható a jelentésben, mely felhívja a figyelmet arra, hogy az elsőgenerációs MP3 mobiltelefonok zenei funkciói rendkívül nehezen kezelhetők, ezenkívül pedig a hangminőségűk is komoly kihívásokkal küszködik. Ezzel szemben az iPod könnyen használható és kiválóan szól, no persze telefonálni egyáltalán nem lehet vele.

A Strategy Analytics a Nagy-Britanniában jelenleg kapható készülékeket vette górcső alá, így például megvizsgálta a Samsung SGH-E720-at, a Sony Ericsson féle V800-at, az O2 XM-et és az Orange SPV500-at. Zenei teljesítmény alapján az O2 XM vitte a pálmát, összességében azonban a Samsung üdvöskéje lett a befutó.

A jelentés készítői utalnak arra, hogy a mostanság, illetve a közeljövőben érkező új modellek várhatóan minden szempontból jelentősen jobban teljesítenek majd. Ilyen készülék például a Sony Ericsson W800i, vagy a Nokia N91.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd