Connect with us

Hirdetés

technokrata

Wi-Fi képes, 1,3 megapixeles vadonatúj okostelefonok

Kütyük

Wi-Fi képes, 1,3 megapixeles vadonatúj okostelefonok

A Qtek az i-mate-tel ellentétben nem várta meg a szeptemberi GITEX szakkiállítást azzal, hogy bemutassa HTC alapokon nyugvó legújabb okostelefonjait.


A Qtek 8300 és a Qtek 8310 közötti legfontosabb különbség a külalakban rejlik: míg az előbbi modell ezüst színű, addig az utóbbi elegáns fekete színben pompázik, ezenkívül pedig a kezelőszervek is különbözőek a két modellen.

A Qtek újdonságaiba egy négysávos (850/900/1800/1900 MHz) működésű GSM modul került, így Európában és az Egyesült Államokban egyaránt használhatók. A GPRS támogatás teljesen magától értetődik, ezenkívül örvendetes, hogy ezúttal már a jóval gyorsabb EDGE is támogatott, ellenben kár, hogy 3G hálózatokban még nem használhatók ezek a telefonok.

A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelzőre nem sok panaszunk lehet, ugyanis a 65 ezer színárnyalatú panel nem kevesebb mint 240×320 pixelt (QVGA felbontás) tudhat magáénak. A Qtek újdonságok lelke nem más, mint egy 200 MHz-es órajelen ketyegő Texas Instruments OMAP 850 mikroprocesszor, mely 32 MB SDRAM, valamint 64 MB Flash ROM társaságában végzi a dolgát.

A miniSD (Secure Digital) memóriakártyára dolgozó beépített digitális fényképezőgép 1,3 megapixeles felbontású, ezenkívül pedig az MP3 lejátszó sem hiányzik a repertoárból. A vezeték nélküli technológiák közül immár nem csak a Bluetooth, hanem a Wi-Fi (802.11b) is támogatott.

Az 1.050 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 250 órás készenléti időt, illetve 5 órás beszélgetési időt tesz lehetővé.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés