Connect with us

technokrata

Itt a Samsung legújabb zenemobilja!

Kütyük

Itt a Samsung legújabb zenemobilja!

Az FCC-nek (Federal Communications Commission) hála a napokban egy újabb, közeljövőben érkező Samsung mobiltelefonról szivárogtak ki különböző információk és fotók.


A Samsung SPH-A920 névre keresztelt újdonság egy vérbeli zenemobil, melynek ékes bizonyítéka, hogy a fejlesztők az előlapon több dedikált zenelejátszó gombot helyeztek el.

A széthajtható kialakítású SPH-A920 designjába szerencsére nem rondít bele külső antenna. A kagylóformájú telefonba természetesen két kijelző került, melyek közül a belső fő display 176×220 pixeles felbontással rendelkezik, és nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

Az integrált digitális fényképezőgép segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontású fotók, illetve akár kisebb felbontású videóanyagok is készíthetők, a sötétben történő fotózást pedig LED alapú segédfény támogatja.

A Bluetooth kompatibilis, miniSD memóriakártyákat kezelő Samsung SPH-A920 ára egyelőre ismeretlen – a készülék Európában várhatóan nem lesz kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle