Connect with us

technokrata

Új taggal bővül a Sony Ericsson Walkman telefoncsalád

Kütyük

Új taggal bővül a Sony Ericsson Walkman telefoncsalád

A Sony Ericsson bejelentette, hogy a cég Walkman telefoncsaládja új taggal bővült.

A W550-es elforgatható telefon elérhető áron kínál kiváló minőségű MP3 lejátszót, 1,3 megapixeles fényképezőgépet, internetböngészőt valamint érdekes játékokat – kompakt és elegáns formában. A Walkman telefonsorozat új tagja minden bizonnyal azok körében aratja majd a legnagyobb sikert, akik az élet minden pillanatát élvezni szeretnék és egy percre sem akarnak lemondani a zenéről.


A W550-es kitűnő hangminőségű, fejlett, digitális zenelejátszóval rendelkezik, amely a két kiváló külső sztereó hangszórón, vagy a csomagban található minőségi sztereó fejhallgatón keresztül hallgatható. A zene feltöltését a Disc2Phone PC-szoftver könnyíti meg, s a készülék 256 MB-os belső memóriájában 60-120 standard MP3 vagy AAC zeneszám tárolható (a bitsebesség függvényében). Stílusos dizájnja és egyszerű használata méltó tagjává teszi a Sony Ericsson Walkman családjának. A tartós és hosszú élettartamú akkumulátorral rendelkező telefon – zenefunkcióban – akár 30 órányi zene meghallgatását is lehetővé teszi.

A fejhallgató használatával egyetlen hívást sem mulaszt el, mivel hívás érkezésekor a zenelejátszás automatikusan megáll, és csak akkor folytatódik újra, ha befejezte a beszélgetést. A közvetlen zene gomb azonnali elérést biztosít a Walkman lejátszóhoz, amely a telefon kikapcsolt állapotában is működtethető, így a készüléket ˝repülőgép˝ üzemmódban használva, a repülőn ülve is élvezheti kedvenc zenéit.

A W550-es valódi játékkonzolként működik. A játékok a képernyőt vízszintes helyzetbe forgatva játszhatók, s a képernyő bal és jobb oldalán elhelyezkedő gombok a kétkezes vezérlést szolgálják. Ezt az élményt a WormsForts gyárilag telepített háromdimenziós változatai biztosítják: az Under Siege 3D a THQ Wireless fejlesztésében, az Extreme Air Snowboarding a Digital Chocolate fejlesztésében, valamint az új, többrésztvevős Midway’s Gauntlet a TKO Software licence alapján. Ha a felhasználó úgy kívánja, a vízszintes üzemmódra fejlesztett játékok portré vagy L alakú üzemmódban is játszhatók. A készülék támogatja a Bluetooth-on keresztüli többrésztvevős, úgynevezett ˝peer-2-peer˝ játékmódot is.

Az 1,3 megapixeles fényképezőgéppel ellátott W550-essel állóképek és videoklipek egyaránt felvehetők, a négyszeres zoommal pedig közelképeket készíthetünk, melyeket rögtön elmenthetünk majd elküldhetünk MMS-ben vagy Bluetooth-on keresztül. Az elkészült képeket, klipeket USB-kábelen PC-re is átvihetjük.

A beépített internetböngésző segítségével könnyen utánanézhetünk a koncerteknek, moziműsoroknak, használhatjuk a keresőket és a webmailt, amely többféle nézettel is rendelkezik: teljes nézetben az oldal körbegörgethető, de választhatjuk az egyetlen oszlopban történő végigfuttatást is. A nagy fényerejű, 1,8 colos, 262 ezer színű TFT kijelző mindkét nézetben borotvaéles képeket kínál.

A készülék számtalan testre szabási lehetőséget nyújt. Választhatunk hozzá a kereskedelemben kapható Style-Up előlapok széles színválasztékából, kiegészíthetjük háttérképekkel, témákkal, valamint kezdő és záró animációkkal, amelyek letölthetők a Fun & Downloads weboldalról.

A W550-es két különböző változatban kerül a boltokba a negyedik negyedév elején:
-W550i: háromsávos GPRS verzió (900/1800/1900 MHz) az európai, afrikai, közel-keleti, valamint a csendes-óceáni ázsiai és hongkongi piac számára,
-W550c: háromsávos GPRS verzió (900/1800/1900 MHz) a kínai piacra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle