Connect with us

technokrata

Új taggal bővül a Sony Ericsson Walkman telefoncsalád

Kütyük

Új taggal bővül a Sony Ericsson Walkman telefoncsalád

A Sony Ericsson bejelentette, hogy a cég Walkman telefoncsaládja új taggal bővült.

A W550-es elforgatható telefon elérhető áron kínál kiváló minőségű MP3 lejátszót, 1,3 megapixeles fényképezőgépet, internetböngészőt valamint érdekes játékokat – kompakt és elegáns formában. A Walkman telefonsorozat új tagja minden bizonnyal azok körében aratja majd a legnagyobb sikert, akik az élet minden pillanatát élvezni szeretnék és egy percre sem akarnak lemondani a zenéről.


A W550-es kitűnő hangminőségű, fejlett, digitális zenelejátszóval rendelkezik, amely a két kiváló külső sztereó hangszórón, vagy a csomagban található minőségi sztereó fejhallgatón keresztül hallgatható. A zene feltöltését a Disc2Phone PC-szoftver könnyíti meg, s a készülék 256 MB-os belső memóriájában 60-120 standard MP3 vagy AAC zeneszám tárolható (a bitsebesség függvényében). Stílusos dizájnja és egyszerű használata méltó tagjává teszi a Sony Ericsson Walkman családjának. A tartós és hosszú élettartamú akkumulátorral rendelkező telefon – zenefunkcióban – akár 30 órányi zene meghallgatását is lehetővé teszi.

A fejhallgató használatával egyetlen hívást sem mulaszt el, mivel hívás érkezésekor a zenelejátszás automatikusan megáll, és csak akkor folytatódik újra, ha befejezte a beszélgetést. A közvetlen zene gomb azonnali elérést biztosít a Walkman lejátszóhoz, amely a telefon kikapcsolt állapotában is működtethető, így a készüléket ˝repülőgép˝ üzemmódban használva, a repülőn ülve is élvezheti kedvenc zenéit.

A W550-es valódi játékkonzolként működik. A játékok a képernyőt vízszintes helyzetbe forgatva játszhatók, s a képernyő bal és jobb oldalán elhelyezkedő gombok a kétkezes vezérlést szolgálják. Ezt az élményt a WormsForts gyárilag telepített háromdimenziós változatai biztosítják: az Under Siege 3D a THQ Wireless fejlesztésében, az Extreme Air Snowboarding a Digital Chocolate fejlesztésében, valamint az új, többrésztvevős Midway’s Gauntlet a TKO Software licence alapján. Ha a felhasználó úgy kívánja, a vízszintes üzemmódra fejlesztett játékok portré vagy L alakú üzemmódban is játszhatók. A készülék támogatja a Bluetooth-on keresztüli többrésztvevős, úgynevezett ˝peer-2-peer˝ játékmódot is.

Az 1,3 megapixeles fényképezőgéppel ellátott W550-essel állóképek és videoklipek egyaránt felvehetők, a négyszeres zoommal pedig közelképeket készíthetünk, melyeket rögtön elmenthetünk majd elküldhetünk MMS-ben vagy Bluetooth-on keresztül. Az elkészült képeket, klipeket USB-kábelen PC-re is átvihetjük.

A beépített internetböngésző segítségével könnyen utánanézhetünk a koncerteknek, moziműsoroknak, használhatjuk a keresőket és a webmailt, amely többféle nézettel is rendelkezik: teljes nézetben az oldal körbegörgethető, de választhatjuk az egyetlen oszlopban történő végigfuttatást is. A nagy fényerejű, 1,8 colos, 262 ezer színű TFT kijelző mindkét nézetben borotvaéles képeket kínál.

A készülék számtalan testre szabási lehetőséget nyújt. Választhatunk hozzá a kereskedelemben kapható Style-Up előlapok széles színválasztékából, kiegészíthetjük háttérképekkel, témákkal, valamint kezdő és záró animációkkal, amelyek letölthetők a Fun & Downloads weboldalról.

A W550-es két különböző változatban kerül a boltokba a negyedik negyedév elején:
-W550i: háromsávos GPRS verzió (900/1800/1900 MHz) az európai, afrikai, közel-keleti, valamint a csendes-óceáni ázsiai és hongkongi piac számára,
-W550c: háromsávos GPRS verzió (900/1800/1900 MHz) a kínai piacra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd