Connect with us

technokrata

SMS rekord és videotelefonálás a Szigeten

Kütyük

SMS rekord és videotelefonálás a Szigeten

Minden eddigi rekordot megdöntöttek a Pannon GSM ügyfelei az idei Szigeten.

A rendezvény ideje alatt a tavalyi rekordforgalmat messze túlszárnyalva többet beszéltek, SMS-eztek, és idén először videotelefonáltak a mobilosok.

Minden korábbinál aktívabban kommunikáltak ebben az évben a Sziget látogatói. A rendezvény ideje alatt közel 700.000 szöveges üzenetet adtak fel a Pannon GSM rendszerében a Sziget látogatói – ez több mint 300 százalékkal nagyobb forgalmat jelent, mint az egyébként akkoriban szintén rekordot jelentett tavalyi üzenetküldés. MMS-eket ezresével küldtek naponta a pannonosok a Szigetről.

Az SMS-forgalom megtriplázódása mellett a hanghívásokban is újabb rekord született: a pannonosok több mint 50 százalékkal többet beszéltek mint tavaly, ez közel másfél millió hívást jelent.

A Pannon GSM – és a Sziget-látogató korosztályok körében rendkívül népszerű nemzetközi márkája, a djuice – jóvoltából idén először mindenki élesben és ingyenesen próbálhatta ki a 3G technológia által lehetővé tett videotelefonálást a djuice Siestánál, a megfelelő készülékkel rendelkezők pedig a Sziget egész területén használhatták azt, ezzel több mint hatezerszer éltek a szigetlátogatók.

Rendkívül népszerűek voltak a szigetlakók körében a Pannon GSM további szolgáltatásai is, így az MMS üzenő-fal, az SMS-ben lekérdezhető programinformáció és az ingyenes telefonakkumulátor-töltés is, mely utóbbi során több mint 10.000 készüléket töltöttek fel a Pannon GSM munkatársai segítségével a szigetlakók.

A djuice Siesta területén a Mobil szélessáv Sziget.hu internetes sátorban 120 számítógépnél 25.000 felhasználó internetezett több mint 9.000 órát.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek