Connect with us

technokrata

SMS rekord és videotelefonálás a Szigeten

Kütyük

SMS rekord és videotelefonálás a Szigeten

Minden eddigi rekordot megdöntöttek a Pannon GSM ügyfelei az idei Szigeten.

A rendezvény ideje alatt a tavalyi rekordforgalmat messze túlszárnyalva többet beszéltek, SMS-eztek, és idén először videotelefonáltak a mobilosok.

Minden korábbinál aktívabban kommunikáltak ebben az évben a Sziget látogatói. A rendezvény ideje alatt közel 700.000 szöveges üzenetet adtak fel a Pannon GSM rendszerében a Sziget látogatói – ez több mint 300 százalékkal nagyobb forgalmat jelent, mint az egyébként akkoriban szintén rekordot jelentett tavalyi üzenetküldés. MMS-eket ezresével küldtek naponta a pannonosok a Szigetről.

Az SMS-forgalom megtriplázódása mellett a hanghívásokban is újabb rekord született: a pannonosok több mint 50 százalékkal többet beszéltek mint tavaly, ez közel másfél millió hívást jelent.

A Pannon GSM – és a Sziget-látogató korosztályok körében rendkívül népszerű nemzetközi márkája, a djuice – jóvoltából idén először mindenki élesben és ingyenesen próbálhatta ki a 3G technológia által lehetővé tett videotelefonálást a djuice Siestánál, a megfelelő készülékkel rendelkezők pedig a Sziget egész területén használhatták azt, ezzel több mint hatezerszer éltek a szigetlátogatók.

Rendkívül népszerűek voltak a szigetlakók körében a Pannon GSM további szolgáltatásai is, így az MMS üzenő-fal, az SMS-ben lekérdezhető programinformáció és az ingyenes telefonakkumulátor-töltés is, mely utóbbi során több mint 10.000 készüléket töltöttek fel a Pannon GSM munkatársai segítségével a szigetlakók.

A djuice Siesta területén a Mobil szélessáv Sziget.hu internetes sátorban 120 számítógépnél 25.000 felhasználó internetezett több mint 9.000 órát.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd