Connect with us

technokrata

A jövő hónapban érkezik a Samsung D720-as okostelefon

Kütyük

A jövő hónapban érkezik a Samsung D720-as okostelefon

Egyes források szerint a Samsung szeptemberben, nem sokkal a németországi IFA szakkiállítás után kezdi majd meg a D720 típusjelzésű okostelefon európai forgalmazását.


A hivatalosan az idén márciusi CeBIT-en debütált telefon pontos ára egyelőre ismeretlen.

A Samsung SGH-D720 ˝személyében˝ egy Symbian operációs rendszerű, Series 60 alapokon nyugvó vadonatúj okostelefonhoz van szerencsénk. Smartphone-hoz illően nagyméretű, konkrétan 64 MB kapacitású memória került a készülékbe, akinek pedig ez is kevés lenne, az MMC memóriakártyák révén könnyedén tovább bővítheti a memóriát.

A szétcsúsztatható kialakítású Samsung SGH-D720 99 milliméter hosszú, 47 milliméter széles, 22 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 110 grammot nyom. A nagyméretű TFT kijelző 176×208 pixeles felbontása mellé 262 ezer színárnyalat társul, az 1,3 megapixeles, vakuval ellátott beépített fényképezőgép maximális felbontása pedig 1.280×960 pixel.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű Samsung SGH-D720 energiaellátásáról egy 900 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik, a készenléti, illetve beszélgetési idő viszont egyelőre ismeretlen. A GPRS Class 10 kompatibilis újdonság további fontosabb ismertetőjelei közé tartozik a teljes körű SMS, EMS, MMS, e-mail és IM kompatibilitás, az infravörös port, a Bluetooth kontroller, a diktafon funkció, a 2.0-s verziójú WAP böngésző, a Java támogatás, valamint az USB csatlakoztathatóság.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle