Connect with us

Hirdetés

technokrata

1 GB-os memóriával szerelt spéci Sony Ericsson W800i

Kütyük

1 GB-os memóriával szerelt spéci Sony Ericsson W800i

Hongkongban forgalomba került a Sony Ericsson nemrégiben debütált Walkman mobiltelefonjának egy speciális kiadása.

A japán-svéd gyártó és a Touch által közösen kiadott készülék érdekessége, hogy az európai változattól eltérően nem 512 MB-os, hanem egy 1 GB kapacitású Memory Stick Pro Duo memóriakártya jár hozzá, ezenkívül pedig a vásárlók még egy Musician SRC 100 típusjelzésű távirányítós headsetet is kapnak a pénzükért. A Sony Ericsson K750i-vel is kompatibilis exkluzív távirányító 51x18x11,7 milliméteres méretekkel rendelkezik, tömege pedig mindössze 18 gramm.


A Sony Ericsson W800 az első termék, amely egyesíti egy mobiltelefon és egy Walkman – minőségi, digitális zenelejátszó – tulajdonságait 30 órányi akkumulátor élettartammal, valamint 2 megapixeles kamerával. Ráadásul mindezt egy keskeny, könnyű és ultrastílusos formatervezésű készülékbe csomagolva. A magyar piacon a készülék európai – V800i – (háromsávos 900/1800/1900 MHz) változata kerül bevezetésre.

A Sony világhírű Walkman mobil zenei öröksége méltán teszi komoly versenytárssá a W800-t a digitális zenelejátszók piacán – a hangminőség ugyanis kitűnő. A készüléket minőségi, sztereó fülhallgatókkal látták el. A W800 bizonyítottan kompatibilis az MP3 ipari standarddal és az AAC zenei fájlformátumokkal.

A W800 intuitív kezelőfelülete kifejezetten könnyűvé teszi a körültekintően integrált telefon, zenelejátszó és a kamera funkcióinak használatát. Ezen felül a tulajdonos sohasem marad le egy telefonhívásról, ha zenét hallgat, mivel hívás esetén a telefon csengőhangját a sztereó fülhallgatón keresztül játssza be a készülék. Ha pedig inkább a hívás fogadása mellett döntünk, a zenelejátszás szünetel a hívás időtartama alatt. A lejátszó mindössze egyetlen Direct Music gombbal működtethető, amely indítja, szünetelteti és megállítja a zeneszámokat. A lejátszó és a telefon egymástól függetlenül használhatók, így például a tulajdonos egy repülőút alkalmával kikapcsolhatja a telefont, miközben a zenelejátszót továbbra is élvezheti. Ráadásul a W800 akkumulátora kitart a leghosszabb úton is – 15 órányi lejátszásra képes a telefon bekapcsolt állapotában, és 30 órányi lejátszásra kikapcsolt telefon esetén.

A készülék további előnye, hogy tömege kevesebb, mint 100 gramm, pedig a W800 2 megapixeles kamerát is tartalmaz: automata fókusszal, fényerő-szabályozással, aktív lencsevédővel és digitális kamera interfésszel, amellyel bármilyen körülmények között kitűnő képek készíthetők.

A W800 használati köre kibővíthető olyan hasznos kiegészítők segítségével, mint az MMC-60 zenei csatlakozóvezeték, amellyel a készülék egy sztereó hifi berendezéshez csatlakoztatható a műsorszámok lejátszása céljából, valamint a HCA-60 autós kihangosító, amely lehetővé teszi, hogy a zenét az autó hangszóróin keresztül hallgathassák.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés