Connect with us

technokrata

1 GB-os memóriával szerelt spéci Sony Ericsson W800i

Kütyük

1 GB-os memóriával szerelt spéci Sony Ericsson W800i

Hongkongban forgalomba került a Sony Ericsson nemrégiben debütált Walkman mobiltelefonjának egy speciális kiadása.

A japán-svéd gyártó és a Touch által közösen kiadott készülék érdekessége, hogy az európai változattól eltérően nem 512 MB-os, hanem egy 1 GB kapacitású Memory Stick Pro Duo memóriakártya jár hozzá, ezenkívül pedig a vásárlók még egy Musician SRC 100 típusjelzésű távirányítós headsetet is kapnak a pénzükért. A Sony Ericsson K750i-vel is kompatibilis exkluzív távirányító 51x18x11,7 milliméteres méretekkel rendelkezik, tömege pedig mindössze 18 gramm.


A Sony Ericsson W800 az első termék, amely egyesíti egy mobiltelefon és egy Walkman – minőségi, digitális zenelejátszó – tulajdonságait 30 órányi akkumulátor élettartammal, valamint 2 megapixeles kamerával. Ráadásul mindezt egy keskeny, könnyű és ultrastílusos formatervezésű készülékbe csomagolva. A magyar piacon a készülék európai – V800i – (háromsávos 900/1800/1900 MHz) változata kerül bevezetésre.

A Sony világhírű Walkman mobil zenei öröksége méltán teszi komoly versenytárssá a W800-t a digitális zenelejátszók piacán – a hangminőség ugyanis kitűnő. A készüléket minőségi, sztereó fülhallgatókkal látták el. A W800 bizonyítottan kompatibilis az MP3 ipari standarddal és az AAC zenei fájlformátumokkal.

A W800 intuitív kezelőfelülete kifejezetten könnyűvé teszi a körültekintően integrált telefon, zenelejátszó és a kamera funkcióinak használatát. Ezen felül a tulajdonos sohasem marad le egy telefonhívásról, ha zenét hallgat, mivel hívás esetén a telefon csengőhangját a sztereó fülhallgatón keresztül játssza be a készülék. Ha pedig inkább a hívás fogadása mellett döntünk, a zenelejátszás szünetel a hívás időtartama alatt. A lejátszó mindössze egyetlen Direct Music gombbal működtethető, amely indítja, szünetelteti és megállítja a zeneszámokat. A lejátszó és a telefon egymástól függetlenül használhatók, így például a tulajdonos egy repülőút alkalmával kikapcsolhatja a telefont, miközben a zenelejátszót továbbra is élvezheti. Ráadásul a W800 akkumulátora kitart a leghosszabb úton is – 15 órányi lejátszásra képes a telefon bekapcsolt állapotában, és 30 órányi lejátszásra kikapcsolt telefon esetén.

A készülék további előnye, hogy tömege kevesebb, mint 100 gramm, pedig a W800 2 megapixeles kamerát is tartalmaz: automata fókusszal, fényerő-szabályozással, aktív lencsevédővel és digitális kamera interfésszel, amellyel bármilyen körülmények között kitűnő képek készíthetők.

A W800 használati köre kibővíthető olyan hasznos kiegészítők segítségével, mint az MMC-60 zenei csatlakozóvezeték, amellyel a készülék egy sztereó hifi berendezéshez csatlakoztatható a műsorszámok lejátszása céljából, valamint a HCA-60 autós kihangosító, amely lehetővé teszi, hogy a zenét az autó hangszóróin keresztül hallgathassák.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd