Connect with us

technokrata

T-Mobile: gyors vezeték nélküli Internet a Balatonon is

Kütyük

T-Mobile: gyors vezeték nélküli Internet a Balatonon is

A hazai mobilszolgáltatók közül legkiterjedtebb WLAN eléréssel rendelkező T-Mobile az elérési pontok számát kilenccel növelve a Balaton környékén is számos helyen elindította gyors vezeték nélküli internet szolgáltatását.

A T-Mobile HotSpot így már az ország 85 pontján, szállodákban, üzletekben, konferenciatermekben és most már akár nyaralás közben elérhető lesz. A T-Mobile vezeték nélküli gyors internet szolgáltatásával akár 6 Mbps sebességgel érhető el a világháló, a multimédiás tartalmak, filmek és zeneszámok és természetesen e-mailezni is lehet.

A HotSpot szolgáltatást a T-Mobile előfizetéses és Domino kártyás ügyfelein túl megfelelő eszközökkel és bankkártyás fizetéssel a már ismert díjakkal bárki igénybe veheti. Emellett a T-Mobile és a T-Com WLAN roamingjának köszönhetően a két társaság üzemeltette WLAN hozzáférési pontokat mindkét cég előfizetői a megszokott módon használhatják.

A T-Mobile HotSpot az alábbi balatoni kikötőkben érhető el: Siófok, Balatonfüred, Balatonföldvár, Balatonlelle, Fonyód, Szigliget, Badacsony, Keszthely, Máriafürdő.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle