Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: gyors vezeték nélküli Internet a Balatonon is

Kütyük

T-Mobile: gyors vezeték nélküli Internet a Balatonon is

A hazai mobilszolgáltatók közül legkiterjedtebb WLAN eléréssel rendelkező T-Mobile az elérési pontok számát kilenccel növelve a Balaton környékén is számos helyen elindította gyors vezeték nélküli internet szolgáltatását.

A T-Mobile HotSpot így már az ország 85 pontján, szállodákban, üzletekben, konferenciatermekben és most már akár nyaralás közben elérhető lesz. A T-Mobile vezeték nélküli gyors internet szolgáltatásával akár 6 Mbps sebességgel érhető el a világháló, a multimédiás tartalmak, filmek és zeneszámok és természetesen e-mailezni is lehet.

A HotSpot szolgáltatást a T-Mobile előfizetéses és Domino kártyás ügyfelein túl megfelelő eszközökkel és bankkártyás fizetéssel a már ismert díjakkal bárki igénybe veheti. Emellett a T-Mobile és a T-Com WLAN roamingjának köszönhetően a két társaság üzemeltette WLAN hozzáférési pontokat mindkét cég előfizetői a megszokott módon használhatják.

A T-Mobile HotSpot az alábbi balatoni kikötőkben érhető el: Siófok, Balatonfüred, Balatonföldvár, Balatonlelle, Fonyód, Szigliget, Badacsony, Keszthely, Máriafürdő.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés