Connect with us

technokrata

T-Mobile: gyors vezeték nélküli Internet a Balatonon is

Kütyük

T-Mobile: gyors vezeték nélküli Internet a Balatonon is

A hazai mobilszolgáltatók közül legkiterjedtebb WLAN eléréssel rendelkező T-Mobile az elérési pontok számát kilenccel növelve a Balaton környékén is számos helyen elindította gyors vezeték nélküli internet szolgáltatását.

A T-Mobile HotSpot így már az ország 85 pontján, szállodákban, üzletekben, konferenciatermekben és most már akár nyaralás közben elérhető lesz. A T-Mobile vezeték nélküli gyors internet szolgáltatásával akár 6 Mbps sebességgel érhető el a világháló, a multimédiás tartalmak, filmek és zeneszámok és természetesen e-mailezni is lehet.

A HotSpot szolgáltatást a T-Mobile előfizetéses és Domino kártyás ügyfelein túl megfelelő eszközökkel és bankkártyás fizetéssel a már ismert díjakkal bárki igénybe veheti. Emellett a T-Mobile és a T-Com WLAN roamingjának köszönhetően a két társaság üzemeltette WLAN hozzáférési pontokat mindkét cég előfizetői a megszokott módon használhatják.

A T-Mobile HotSpot az alábbi balatoni kikötőkben érhető el: Siófok, Balatonfüred, Balatonföldvár, Balatonlelle, Fonyód, Szigliget, Badacsony, Keszthely, Máriafürdő.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd