Connect with us

technokrata

Nokia N90: az év médiatelefonja

Kütyük

Nokia N90: az év médiatelefonja

A Nokia ma bejelentette, hogy a szaklapok szerkesztőségeit tömörítő legnagyobb európai szervezet, a European Imaging and Sound Association (EISA; Európai Kép-, és Hangszövetség) a Nokia képkezelő csúcsmodelljét, a Nokia N90-t választotta a 2005-2006 év Európai Médiatelefonjának.

A díjjal a Nokia N90 iparágvezető funkciókészletét ismerik el. A Nokia N90 szolgáltatásainak köszönhetően az egyik legnagyobb teljesítményű készülék a piacon.


Az EISA a díjjal kapcsolatban a ˝kategóriájának valóban legjobb készülékeként˝ aposztrofálta a Nokia N90-et, amely ˝tele van fejlett fotós, videós, és üzenetküldési funkciókkal˝. Az EISA a Nokia N90 Carl Zeiss optikáját is kiemelte, amely ˝többek között két megapixeles digitális képeket és 352×288 felbontású MPEG4 videofelvételeket készítő, komoly fényképezőgéppé teszi a készüléket˝.

A húsz európai ország ötven audio, mobilelektronikai, videó, és fotós szaklapját tömörítő EISA a legnagyobb európai szerkesztőségi szervezet. Az EISA tagjai június végén gyűltek össze az Európai díjak odaítélésére. A zsűri minden évben több kategóriában választja ki a legjobbakat az utóbbi 12 hónapban bemutatott termékek közül.

Az áprilisban bemutatott, kamerás Nokai N90 a Nokia új, nagy teljesítményű multimédiás telefonokat tartalmazó Nokia Nseries termékskálájának csúcskészüléke. A Nokia N90 a mobilkészülékek közül elsőként rendelkezik a kiváló minőségű Carl Zeiss optikával, így a legigényesebb fényképező ügyfél elvárásainak is megfelel.

˝A Nokia N90 magasra tette a lécet a mobilkészülékek világában, mi pedig örömmel fogadjuk az európai elektronikai magazinoktól kapott elismerést˝ – mondta Tuula Rytilä-Uotila, a Nokia Multimedia üzletágáanak európai, közel-keleti, és afrikai régióért felelős igazgatója. ˝A díj egyben a Nokia Nseries stratégiájának is elismerése. A Nokia célja, hogy a digitális konvergenciát megteremtő, nagy teljesítményű multimédiás készülékekkel jelenjen meg a piacon˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek