Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia N90: az év médiatelefonja

Kütyük

Nokia N90: az év médiatelefonja

A Nokia ma bejelentette, hogy a szaklapok szerkesztőségeit tömörítő legnagyobb európai szervezet, a European Imaging and Sound Association (EISA; Európai Kép-, és Hangszövetség) a Nokia képkezelő csúcsmodelljét, a Nokia N90-t választotta a 2005-2006 év Európai Médiatelefonjának.

A díjjal a Nokia N90 iparágvezető funkciókészletét ismerik el. A Nokia N90 szolgáltatásainak köszönhetően az egyik legnagyobb teljesítményű készülék a piacon.


Az EISA a díjjal kapcsolatban a ˝kategóriájának valóban legjobb készülékeként˝ aposztrofálta a Nokia N90-et, amely ˝tele van fejlett fotós, videós, és üzenetküldési funkciókkal˝. Az EISA a Nokia N90 Carl Zeiss optikáját is kiemelte, amely ˝többek között két megapixeles digitális képeket és 352×288 felbontású MPEG4 videofelvételeket készítő, komoly fényképezőgéppé teszi a készüléket˝.

A húsz európai ország ötven audio, mobilelektronikai, videó, és fotós szaklapját tömörítő EISA a legnagyobb európai szerkesztőségi szervezet. Az EISA tagjai június végén gyűltek össze az Európai díjak odaítélésére. A zsűri minden évben több kategóriában választja ki a legjobbakat az utóbbi 12 hónapban bemutatott termékek közül.

Az áprilisban bemutatott, kamerás Nokai N90 a Nokia új, nagy teljesítményű multimédiás telefonokat tartalmazó Nokia Nseries termékskálájának csúcskészüléke. A Nokia N90 a mobilkészülékek közül elsőként rendelkezik a kiváló minőségű Carl Zeiss optikával, így a legigényesebb fényképező ügyfél elvárásainak is megfelel.

˝A Nokia N90 magasra tette a lécet a mobilkészülékek világában, mi pedig örömmel fogadjuk az európai elektronikai magazinoktól kapott elismerést˝ – mondta Tuula Rytilä-Uotila, a Nokia Multimedia üzletágáanak európai, közel-keleti, és afrikai régióért felelős igazgatója. ˝A díj egyben a Nokia Nseries stratégiájának is elismerése. A Nokia célja, hogy a digitális konvergenciát megteremtő, nagy teljesítményű multimédiás készülékekkel jelenjen meg a piacon˝.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés