Connect with us

technokrata

Nokia N90: az év médiatelefonja

Kütyük

Nokia N90: az év médiatelefonja

A Nokia ma bejelentette, hogy a szaklapok szerkesztőségeit tömörítő legnagyobb európai szervezet, a European Imaging and Sound Association (EISA; Európai Kép-, és Hangszövetség) a Nokia képkezelő csúcsmodelljét, a Nokia N90-t választotta a 2005-2006 év Európai Médiatelefonjának.

A díjjal a Nokia N90 iparágvezető funkciókészletét ismerik el. A Nokia N90 szolgáltatásainak köszönhetően az egyik legnagyobb teljesítményű készülék a piacon.


Az EISA a díjjal kapcsolatban a ˝kategóriájának valóban legjobb készülékeként˝ aposztrofálta a Nokia N90-et, amely ˝tele van fejlett fotós, videós, és üzenetküldési funkciókkal˝. Az EISA a Nokia N90 Carl Zeiss optikáját is kiemelte, amely ˝többek között két megapixeles digitális képeket és 352×288 felbontású MPEG4 videofelvételeket készítő, komoly fényképezőgéppé teszi a készüléket˝.

A húsz európai ország ötven audio, mobilelektronikai, videó, és fotós szaklapját tömörítő EISA a legnagyobb európai szerkesztőségi szervezet. Az EISA tagjai június végén gyűltek össze az Európai díjak odaítélésére. A zsűri minden évben több kategóriában választja ki a legjobbakat az utóbbi 12 hónapban bemutatott termékek közül.

Az áprilisban bemutatott, kamerás Nokai N90 a Nokia új, nagy teljesítményű multimédiás telefonokat tartalmazó Nokia Nseries termékskálájának csúcskészüléke. A Nokia N90 a mobilkészülékek közül elsőként rendelkezik a kiváló minőségű Carl Zeiss optikával, így a legigényesebb fényképező ügyfél elvárásainak is megfelel.

˝A Nokia N90 magasra tette a lécet a mobilkészülékek világában, mi pedig örömmel fogadjuk az európai elektronikai magazinoktól kapott elismerést˝ – mondta Tuula Rytilä-Uotila, a Nokia Multimedia üzletágáanak európai, közel-keleti, és afrikai régióért felelős igazgatója. ˝A díj egyben a Nokia Nseries stratégiájának is elismerése. A Nokia célja, hogy a digitális konvergenciát megteremtő, nagy teljesítményű multimédiás készülékekkel jelenjen meg a piacon˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd