Connect with us

technokrata

Európa egyik legkiterjedtebb újgenerációs IP-hálózata tovább bővül

Kütyük

Európa egyik legkiterjedtebb újgenerációs IP-hálózata tovább bővül

A T-Com a Cisco 12000-es sorozatú többszolgáltatásos peremhálózati útválasztóival bővíti újgenerációs IP-hálózatát.

A Cisco Systems bejelentette, hogy a T-Com továbbfejleszti Európa egyik legnagyobb új generációs Cisco IP-hálózatát, amelyet meglévő Cisco 12000 sorozatú útválasztóinak bővítésével kíván elérni. A projekttel a Deutsche Telekom vezetékes üzletága az új IP/MPLS alapú szolgáltatói funkciókat szeretné ügyfelei számára elérhetővé tenni.

A Cisco Systems és a T-Com együttműködésének eredményeként egy ipari szabványokon alapuló megoldás látott napvilágot, amely az új, teljesen redundáns konfigurációjú, „bármit bármivel” összekötni képes virtuális gerinchálózati szolgáltatások révén a T-Com ügyfelei számára nagyfokú rendelkezésre állást és garantált szolgáltatási minőséget (QoS) eredményez.

A német szolgáltató a Cisco segítségével jelentős hálózatfejlesztést készül végrehajtani: a T-Com hálózatperemi Cisco 12000 útválasztóit a legújabb generációs Cisco IP Service Engines (ISE) interfészkártyákkal látja el. Ez a lépés javítja a hálózat átláthatóságát, csökkenti az üzemeltetési költségeket, és egyben megfelelő platformot biztosít a Cisco IOS XR operációs rendszer telepítéséhez.

A T-Com összes hálózati rácsatlakozási pontján ATM vagy Ethernet-alapú nagysebességű bérelt vonalak és DSL-kapcsolatok állnak az előfizetők rendelkezésére. A megoldás a távközlési szolgáltatói és az üzleti ügyfeleknek különböző szintű szolgáltatáscsomagokat és megbízható szolgáltatásszint-garanciákat kínál. Az IP/MPLS technológia a többszintű QoS-funkciókkal párosulva olyan üzleti alkalmazások bevezetését is lehetővé teszi, mint az IP-telefónia, illetve élő multimédiás anyagok továbbítása az interneten keresztül.

A hálózatbővítéssel a T-Com nagyszámú ügyfél számára teszi elérhetővé hitelesítési és számlázási szolgáltatásait.

A nemzetközi szervezeteknél gyakran egyszerre több eltérő hálózat működik párhuzamosan, például a vállalategyesítésekből és felvásárlásokból eredően; ezek transzparens integrálásával a T-Com továbbra is világszínvonalú szolgáltatásokat nyújthat globálisan terjeszkedő ügyfelei számára. A Cisco IP/MPLS szolgáltatói együttműködési megoldásaival a T-Com több hálózat párhuzamos használata esetén is egységesítheti számlázási, szolgáltatáskonfigurálási és egyéb folyamatait, és közben üzemeltetési kiadásait is visszaszoríthatja.

A Cisco 12000 sorozatú útválasztókkal az IP/MPLS-funkciók, az Ethernet-kapcsolatok, valamint az egyéb peremszolgáltatások a cég meglévő platformjába integrálhatók. Ezzel javul a hálózat teljesítménye, a gerinchálózati szolgáltatók és a vállalati felhasználók pedig értékes, megbízható, QoS alapú szolgáltatásokhoz jutnak.

A Cisco 12000-as útválasztókon a jelenlegi szolgáltatói útválasztó-megoldások továbbfejleszthetők, így alkalmasak a Cisco IOS XR operációs rendszer és más hasonló újítások telepítésére. Az IOS XR legfontosabb funkciói között a biztonságos virtualizáció mellett a folyamatos és többszolgáltatásos működés is szerepel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd