Connect with us

technokrata

Vodafone: ADSL-nél gyorsabb mobil letöltés

Kütyük

Vodafone: ADSL-nél gyorsabb mobil letöltés

A Vodafone Italy és a Nokia a világon elsőként sikeresen hozott létre HSDPA (nagy sebességű letöltés csomagkapcsolt hozzáféréssel) adatkapcsolatot egy működő WCDMA 3G hálózaton.

A hívás során rendkívül nagy, 1,5 Mb/s-os felhasználói adatsebességet értek el, amely egyértelműen bizonyítja mind a HSDPA felhasználók számára kínált előnyeit, mind a Nokia megoldás erejét.

A végponttól végpontig tartó hívást a Vodafone Italy tesztelőbázisán a Nokia HSDPA várható fejlesztési ütemtervének megfelelően bonyolították le. A próba során a Nokia által biztosított kereskedelmi UTRAN-t (UMTS földi rádió-hozzáférésű hálózat) használtak HSDPA-képes felhasználói berendezésekkel.

˝Fontos lépést tettünk a csomagkapcsolt adatforgalom sikeres fejlesztése terén, és nagyon örülünk, hogy erre a próbára Vodafone Italy-val közösen vállalkozhattunk˝ – mondta Giuseppe Donagemma, a Nokia Networks üzletágának alelnöke. ˝Most már konkrét bizonyítékkal rendelkezünk arról, hogy a Nokia HSDPA megoldása jelentősen megnövelt adatsebességgel fejleszti tovább a WCDMA 3G hálózatokat. A teszt a Nokia és a Vodafone Italy között 10 éve fennálló szoros kapcsolatra is rávilágít. A két vállalat továbbra is közösen dolgozik a kommunikáció jövőjén˝.

˝A bemutatott hívás igazolja, hogy a HSDPA valósággá vált, és lenyűgöző élményt szerez a felhasználók számára˝ – mondta Didier Lebrat, a Vodafone Italy műszaki igazgatója. ˝Fontos mérföldkövet hagytunk magunk mögött, és a siker megerősít minket abban a szándékunkban, hogy az UMTS infrastruktúránk soron következő továbbfejlesztése a HSDPA lesz˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd