Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon GSM: Páratlanszám és GPRS változások

Kütyük

Pannon GSM: Páratlanszám és GPRS változások

A Pannon GSM tájékoztatja előfizetőit, hogy az Általános Szerződési Feltételek 4.2. pontjában foglalt rendelkezésekre tekintettel az igénybevételi díjat utólag fizető (számlás), illetve az igénybevételi díjat előre fizető (kártyás) szolgáltatásokra vonatkozó üzletszabályzat 2005. szeptember 13-tól az alábbiak szerint módosul.

PáratlanSzám
2005. szeptember 13-tól a bruttó 250 forint havidíj ellenében igénybe vehető PáratlanSzám szolgáltatás kiterjesztésre kerül a Praktikum Privát, Praktikum Classic, Praktikum Pro, Praktikum Perfekt, a Bee Original, Bee Free, illetve a djuice kártyás tarifacsomagokra.

Ezzel egyidőben a bruttó 600 forint regisztrációs díj ellenében igénybe vehető PáratlanSzám szolgáltatás érétkesítése megszüntetésre kerül. Ezen szolgáltatással rendelkező előfizetők a megrendelt regisztrációs időtartam alatt azt változatlan feltételekkel használhatják. A regisztrációs idő lejárta után, amennyiben az előfizető a lejárat előtt másképp nem rendelkezik, automatikusan a havidíjas PáratlanSzám szolgáltatás kerül aktiválásra.

GPRS alapú WAP- és Internet szolgáltatások forgalmi díja roaming során:
nettó 195 forint (bruttó 243,75 forint) / 100 KB. Az adatmennyiség mérése 100 KB-os egységekben történik.

A módosított Általános Szerződési Feltételek teljes szövege a Pannon GSM bemutatótermeiben és internetes honlapján 2005. augusztus 9-től az előfizetők rendelkezésére áll.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés