Connect with us

technokrata

250 GB-os winchestert, 9 dollárért

Kütyük

250 GB-os winchestert, 9 dollárért

A Dell ausztráliai leányvállalatának weboldalán tévedésből szinte ingyen lehetett hozzájutni a nagy tárolókapacitással bíró merevlemezekhez.

Már mi is többször beszámoltunk olyan esetekről, amikor egyes online boltokban elárazták a terméket, és az emiatt jóval drágább vagy jóval olcsóbb lett, mint ahogyan azt forgalmazója eredetileg eltervezte. Míg az első esetben csak az elmaradt eladások károsítják a céget, az utóbbi helyzet azért kényesebb, mert a cégek dönthetnek úgy, hogy a téves áron nem értékesítik az adott terméket. Láttunk már példát erre is, de arra is, hogy a hibát elkövető vállalat lenyelte a veszteséget és presztízsszempontok miatt inkább kiszállította a megrendelt cikkeket.

Nos, hasonló helyzetbe került a Dell Australia, amely cég 250 GB-os winchestereket kínált a hét elején majdnem 9 ausztrál dollárért, azaz csaknem 600 ausztrál dollárral az eredeti ár alatt. A különleges „akció” helyi idő szerint hétfő reggel 8 órától kedd délelőtt 10 óráig tartott, a Dell munkatársai csak ezt követően vették észre és távolították el a tételt az adatbázisból. Arról nincs információ, hogy összesen hány embernek sikerült ezen az áron megrendelnie a winchestert, de volt olyan internetező, aki kapva kapott az alkalmon, és rögtön 60 darab merevlemezre nyújtotta be igényét.

Egyelőre kérdéses, hogy a Dell vajon elfogadja-e érvényesnek ezeket a rendeléseket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd