Connect with us

technokrata

Halál az Internet-kávézóban

Kütyük

Halál az Internet-kávézóban

50 órányi közel folyamatos játék után halt meg egy fiatalember.

Egy 28 éves dél-koreai férfi közel megállás nélkül több mint két napig játszott folyamatosan egy Internet-kávézóban. A csak családi nevén (Lee) beazonosított internetező az ország dél-keleti részén található Taegu városában ült be egy „menetre”, ami aztán extrém hosszúságúra nyúlt. A rendőrség közlése szerint a férfi egy online harcot szimuláló játék rabjává vált.

Az egész augusztus 3-án kezdődött, amikor Lee leült a monitor elé. Az ezt követő három nap alatt mindössze az illemhelységre ment ki a számítógép mellől, illetve a helyben összetákolt ágyára dőlt le néha-néha egy rövid alvásra. A teste azonban nem bírta az iramot, ezért 50 órányi játék után egy szívroham végzett a férfivel. Furcsa fintora az életnek, hogy Lee éppen befejezte volna a játékot, amikor meghalt. Édesanyjának feltűnt, hogy régóta nem látta otthon fiát, ezért felkereste az Internet-kávézót. Ott a férfi azt mondta, hogy csak befejezi a játékot, és már megy is – pár perccel később azonban a szervezete feladta.

Pedig a dél-koreai nem volt kispályás, ami a játékot illeti. Az egyik helyi újság rögtönzött tényfeltáró riportja keretében kiderült, hogy Lee még a munkáját is otthagyta, csak hogy még több ideje legyen játszani. Mind kollégái, mind az Internet-kávézó alkalmazottai megerősítették, hogy a férfi az online szórakozás ezen formájának függője volt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd