Connect with us

technokrata

Sony Ericsson W550i: újabb zenemobil Európának

Kütyük

Sony Ericsson W550i: újabb zenemobil Európának

A Sony Ericsson a most bejelentett W550i ˝személyében˝ egy újabb Walkman mobiltelefont kíván bevezetni az európai piacra.


Az egyedülállóan kompakt, ˝mindent az egyben˝ készülék meglehetősen sokoldalú: az újdonsággal nem csak telefonálni, hanem játszani, zenét hallgatni, illetve fényképezni is lehet, még pedig nem is akármilyen minőségben.

A Sony Ericsson W550i érdekessége, hogy előlapja nem felhajtható, vagy elcsúsztatható, hanem az S700-as, illetve a nemrégiben debütált S600-as mintájára elforgatható. A fejlesztők nagy hangsúlyt fektettek a játékra, ennek megfelelően a kijelzőt nem csak függőleges, hanem vízszintes irányban is lehet használni, ezenkívül pedig az LCD mindkét oldalára kerültek gombok.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű Sony Ericsson W6550i a mai elvárásoknak megfelelően nem csak a GPRS, hanem a jelentősen gyorsabb EDGE adatátviteli technológiát is támogatja, böngésző alkalmazása pedig nem csak egyszerű WAP, hanem teljesen hagyományos HTML oldalakat is meg tud jeleníteni. Az 1,8 colos képátlójú TFT folyadékkristályos kijelző 176×220 pixeles felbontással bír és 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat). A telefonba ezenkívül egy 1,3 megapixeles (1.280×960) felbontású digitális fényképezőgép modul, valamint nem kevesebb mint 256 MB belső memória is került. Szólnunk kell továbbá a sztereó FM rádióról, a negyvenszólamú polifonikus hangzásról, az USB, Bluetooth és IrDA interfészekről, valamint a Java MIDP 2.0 kompatibilitásról.

A Sony Ericsson W550i várhatóan valamikor az idei esztendő utolsó negyedévében jelenik majd meg az európai piacon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle