Connect with us

technokrata

Nyerjünk gyémántot a Vodafone-tól!

Kütyük

Nyerjünk gyémántot a Vodafone-tól!

A Vodafone és az i-Play mobil játékgyártó kizárólagos megállapodásának köszönhetően egy szerencsés Vodafone előfizető 500 euró értékű gyémánttal lehet gazdagabb.

Ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy 2005. augusztus 31-ig letöltjük a Jewel Quest nevű logikai játékot.

Európában már több millió alkalmi játékost hódított meg a Jewel Quest, mely Magyarországon elsőként a Vodafone Live!-on érhető el. Az egyszerű, de mégis lebilincselő játék Internetes verzióját már sokan ismerhetik, hiszen 2004-ben az egyik legnevesebb kitüntetésnek számító Billboard Awards-on a legjobb letölthető játéknak jelölték.

A Vodafone gyorsaságát és rugalmasságát bizonyítja, hogy pár nappal a Bajnokok Ligája következő fordulója, a Vodafone által támogatott Manchester United és a Debrecen mérkőzése előtt, máris letölthető kizárólag a Live! portálról a vadonatúj Manchester United Pinball flipperjáték – ráadásul, a visszavágó meccs végéig a játék akciós áron érhető el.

A Vodafone idén nyáron is számos játékot kínál kedvező vagy akciós áron; e hónapban például mindössze a tarifacsomagnak megfelelő adatforgalmi díjért cserében tölthetjük le a 2004-es év második felének egyik legsikeresebb mobil adaptációját, a Robin Hood – Defender of the Crown című játék teljes változatát.

A nyereményjátékkal és a játékokkal kapcsolatos további információk a Vodafone Live! wap-portálon a ˝Játékok˝ alatt, illetve a www.vodafone.hu/live weboldalon olvashatóak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd