Connect with us

technokrata

Nyerjünk gyémántot a Vodafone-tól!

Kütyük

Nyerjünk gyémántot a Vodafone-tól!

A Vodafone és az i-Play mobil játékgyártó kizárólagos megállapodásának köszönhetően egy szerencsés Vodafone előfizető 500 euró értékű gyémánttal lehet gazdagabb.

Ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy 2005. augusztus 31-ig letöltjük a Jewel Quest nevű logikai játékot.

Európában már több millió alkalmi játékost hódított meg a Jewel Quest, mely Magyarországon elsőként a Vodafone Live!-on érhető el. Az egyszerű, de mégis lebilincselő játék Internetes verzióját már sokan ismerhetik, hiszen 2004-ben az egyik legnevesebb kitüntetésnek számító Billboard Awards-on a legjobb letölthető játéknak jelölték.

A Vodafone gyorsaságát és rugalmasságát bizonyítja, hogy pár nappal a Bajnokok Ligája következő fordulója, a Vodafone által támogatott Manchester United és a Debrecen mérkőzése előtt, máris letölthető kizárólag a Live! portálról a vadonatúj Manchester United Pinball flipperjáték – ráadásul, a visszavágó meccs végéig a játék akciós áron érhető el.

A Vodafone idén nyáron is számos játékot kínál kedvező vagy akciós áron; e hónapban például mindössze a tarifacsomagnak megfelelő adatforgalmi díjért cserében tölthetjük le a 2004-es év második felének egyik legsikeresebb mobil adaptációját, a Robin Hood – Defender of the Crown című játék teljes változatát.

A nyereményjátékkal és a játékokkal kapcsolatos további információk a Vodafone Live! wap-portálon a ˝Játékok˝ alatt, illetve a www.vodafone.hu/live weboldalon olvashatóak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle