Connect with us

technokrata

Mindenki videotelefonálhat a Szigeten!

Kütyük

Mindenki videotelefonálhat a Szigeten!

Az idei Szigeten mindenki kipróbálhatja az év szenzációját, a videotelefonálást a Pannon GSM mobil szélessávú hálózatán. Újdonság az élőképes mobilos közvetítés a Szigetről – remélhetőleg szerkesztőségünk is mihamarabb letesztelheti majd a Pannon GSM féle 3G-t.

A Pannon GSM – és a Sziget-látogató korosztályok körében rendkívül népszerű nemzetközi márkája, a djuice – ebben az évben minden korábbinál gazdagabb szolgáltatás- és tartalomkínálattal készül a fesztiválra. Mindenki élesben és ingyenesen próbálhatja ki a 3G technológia által lehetővé tett videotelefonálást a djuice Siestánál, a megfelelő készülékkel rendelkezők pedig a Sziget egész területén használhatják. A folyamatosan bővülő harmadik generációs hálózatnak köszönhetően minden pannonos az év végéig ingyenesen videotelefonálhat Budapest belvárosában. A rendezvény ideje alatt élő közvetítés keretében követhetik nyomon a pannonosok a legizgalmasabb Sziget-helyszínek eseményeit a mobiltelefonjukon a wapsziget.pgsm.hu wapoldalon.

˝A Sziget látogatói az újdonságok iránt érdeklődő, a kommunikáció korában felnövő fiatalok és fiatalos szellemű felnőttek˝ – mondta Somlyai Dóra, a Pannon GSM kommunikációs igazgatója. ˝Ők azok, akik várják a mobiltechnológia újabb és újabb eredményeit, akik a legkorábban próbálnak ki egy-egy új típusú szolgáltatást, akik mindenkinél korábban használják ki az újdonságok adta lehetőségeket. Az idei Szigetre olyan szolgáltatásokkal készülünk, amelyek egészen bizonyosan elnyerik a tetszésüket˝.

A djuice Siestánál lehetőség lesz a napról napra több, immár közel százezer letölthető dalt kínáló Pannon Zene szolgáltatással és a 3G-fejlesztések nyomán minden eddiginél gyorsabb és kényelmesebb mobilinternettel való ismerkedésre is.

A Sziget eseményeit élőben a wapsziget.pgsm.hu wapoldalon minden pannonos nyomon követheti: megnézhetik, hogy mekkora a sor a bejáratnál, milyen a hangulat a Pannon GSM Világzenei Nagyszínpadon, illetve egy léghajó segítségével felülről is láthatják a Szigetet.

Mint ismeretes, hazánkban nyár elején elsőként a T-Mobile indított 3G szolgáltatást, melyet az operátor jóvoltából nemrégiben szerkesztőségünk is kipróbálhatott, és azóta is folyamatosan tesztel. Az erről készült anyag a lenti linken olvasható.

A Pannon GSM erőforráshiányra hivatkozva sajnos mind a mai napig nem tudott 3G tesztkörnyzetet biztosítani a számunkra, pedig a szolgáltatás immár több hete, hónapja üzemel. A hazai mobilpiac harmadik szereplője, a Vodafone háza táján egyelőre még nagy a csend 3G ügyben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek