Connect with us

technokrata

Mindenki videotelefonálhat a Szigeten!

Kütyük

Mindenki videotelefonálhat a Szigeten!

Az idei Szigeten mindenki kipróbálhatja az év szenzációját, a videotelefonálást a Pannon GSM mobil szélessávú hálózatán. Újdonság az élőképes mobilos közvetítés a Szigetről – remélhetőleg szerkesztőségünk is mihamarabb letesztelheti majd a Pannon GSM féle 3G-t.

A Pannon GSM – és a Sziget-látogató korosztályok körében rendkívül népszerű nemzetközi márkája, a djuice – ebben az évben minden korábbinál gazdagabb szolgáltatás- és tartalomkínálattal készül a fesztiválra. Mindenki élesben és ingyenesen próbálhatja ki a 3G technológia által lehetővé tett videotelefonálást a djuice Siestánál, a megfelelő készülékkel rendelkezők pedig a Sziget egész területén használhatják. A folyamatosan bővülő harmadik generációs hálózatnak köszönhetően minden pannonos az év végéig ingyenesen videotelefonálhat Budapest belvárosában. A rendezvény ideje alatt élő közvetítés keretében követhetik nyomon a pannonosok a legizgalmasabb Sziget-helyszínek eseményeit a mobiltelefonjukon a wapsziget.pgsm.hu wapoldalon.

˝A Sziget látogatói az újdonságok iránt érdeklődő, a kommunikáció korában felnövő fiatalok és fiatalos szellemű felnőttek˝ – mondta Somlyai Dóra, a Pannon GSM kommunikációs igazgatója. ˝Ők azok, akik várják a mobiltechnológia újabb és újabb eredményeit, akik a legkorábban próbálnak ki egy-egy új típusú szolgáltatást, akik mindenkinél korábban használják ki az újdonságok adta lehetőségeket. Az idei Szigetre olyan szolgáltatásokkal készülünk, amelyek egészen bizonyosan elnyerik a tetszésüket˝.

A djuice Siestánál lehetőség lesz a napról napra több, immár közel százezer letölthető dalt kínáló Pannon Zene szolgáltatással és a 3G-fejlesztések nyomán minden eddiginél gyorsabb és kényelmesebb mobilinternettel való ismerkedésre is.

A Sziget eseményeit élőben a wapsziget.pgsm.hu wapoldalon minden pannonos nyomon követheti: megnézhetik, hogy mekkora a sor a bejáratnál, milyen a hangulat a Pannon GSM Világzenei Nagyszínpadon, illetve egy léghajó segítségével felülről is láthatják a Szigetet.

Mint ismeretes, hazánkban nyár elején elsőként a T-Mobile indított 3G szolgáltatást, melyet az operátor jóvoltából nemrégiben szerkesztőségünk is kipróbálhatott, és azóta is folyamatosan tesztel. Az erről készült anyag a lenti linken olvasható.

A Pannon GSM erőforráshiányra hivatkozva sajnos mind a mai napig nem tudott 3G tesztkörnyzetet biztosítani a számunkra, pedig a szolgáltatás immár több hete, hónapja üzemel. A hazai mobilpiac harmadik szereplője, a Vodafone háza táján egyelőre még nagy a csend 3G ügyben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd