Connect with us

Hirdetés

technokrata

Live Help – magyarul

Kütyük

Live Help – magyarul

Online segítségnyújtó szolgáltatás indult.

Elindult az első igazi Live Help – online segítség – szolgáltatást Magyarországon. Az online segítség szolgáltatás használatával – a tengerentúlon nagy divatnak örvendő LiveHelp szolgáltatás mintáját követve – egy chat logó kihelyezése után, a honlap látogatója közvetlenül tud beszélni az operátorral, aki a rendszer adminisztrációs felületén érheti el a honlapra látogatókat. A rendszert az üzemeltető mindenkinek ajánlja, aki rendelkezik az Interneten weboldallal, különösen aki webáruházat, utazási-, ingatlan-, webhosting- és autós oldalt üzemeltett – a rendszer minden üzleti szegmensben használható.

A szolgáltatás igénybevétele nem igényel semmiféle beruházást, mert a szolgáltatás technikai hátterét a működtető cég biztosítja, így nincs szükség másra, mint egy webböngészőre és Internet-kapcsolatra. A rendszer előfizetői teljesen testre szabhatják, cégeik arculatához igazíthatják saját online segítség szolgáltatásukat, mint a csevegő (chat) ablakot, vagy a grafikai elemeket (cég logó, chat logók). Testre szabáshoz csak egy CSS fájlt kell szerkeszteni, melyet a rendszer adminisztrációs részén kell elvégezni, külső program nélkül.

Az adminisztrációs részen keresztül a honlapra látogatók böngészési adatai is lekérhetők, a beszélgetések elmenthetők, visszatölthetők. Lehetőség van előre definiált szövegek, üdvözlések beszúrásra (elmentésére), URL cím és kép link beszúrására a beszélgetés közben. Az adminisztrációs felületen beállíthatóak külön felhasználóként, akár osztályonként a belépéshez szükséges jelszavak.

A szolgáltatást többfajta csomagban kínálják, a legolcsóbb 1 operátoros, 1 osztályos Bronz csomag már havi bruttó 4.000Ft-ért elérhető, míg a legmagasabb 10 operátoros, 10 osztályos Platina csomag havi 10.000 Ft-ért bérelhető (egyedi igényeket is ki tudnak szolgálni). Természetesen mindezt online is meg lehet rendelni. A szolgáltatás most indulási akcióként 2 hétig ingyen kipróbálható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés