Connect with us

technokrata

Live Help – magyarul

Kütyük

Live Help – magyarul

Online segítségnyújtó szolgáltatás indult.

Elindult az első igazi Live Help – online segítség – szolgáltatást Magyarországon. Az online segítség szolgáltatás használatával – a tengerentúlon nagy divatnak örvendő LiveHelp szolgáltatás mintáját követve – egy chat logó kihelyezése után, a honlap látogatója közvetlenül tud beszélni az operátorral, aki a rendszer adminisztrációs felületén érheti el a honlapra látogatókat. A rendszert az üzemeltető mindenkinek ajánlja, aki rendelkezik az Interneten weboldallal, különösen aki webáruházat, utazási-, ingatlan-, webhosting- és autós oldalt üzemeltett – a rendszer minden üzleti szegmensben használható.

A szolgáltatás igénybevétele nem igényel semmiféle beruházást, mert a szolgáltatás technikai hátterét a működtető cég biztosítja, így nincs szükség másra, mint egy webböngészőre és Internet-kapcsolatra. A rendszer előfizetői teljesen testre szabhatják, cégeik arculatához igazíthatják saját online segítség szolgáltatásukat, mint a csevegő (chat) ablakot, vagy a grafikai elemeket (cég logó, chat logók). Testre szabáshoz csak egy CSS fájlt kell szerkeszteni, melyet a rendszer adminisztrációs részén kell elvégezni, külső program nélkül.

Az adminisztrációs részen keresztül a honlapra látogatók böngészési adatai is lekérhetők, a beszélgetések elmenthetők, visszatölthetők. Lehetőség van előre definiált szövegek, üdvözlések beszúrásra (elmentésére), URL cím és kép link beszúrására a beszélgetés közben. Az adminisztrációs felületen beállíthatóak külön felhasználóként, akár osztályonként a belépéshez szükséges jelszavak.

A szolgáltatást többfajta csomagban kínálják, a legolcsóbb 1 operátoros, 1 osztályos Bronz csomag már havi bruttó 4.000Ft-ért elérhető, míg a legmagasabb 10 operátoros, 10 osztályos Platina csomag havi 10.000 Ft-ért bérelhető (egyedi igényeket is ki tudnak szolgálni). Természetesen mindezt online is meg lehet rendelni. A szolgáltatás most indulási akcióként 2 hétig ingyen kipróbálható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák