Connect with us

technokrata

Live Help – magyarul

Kütyük

Live Help – magyarul

Online segítségnyújtó szolgáltatás indult.

Elindult az első igazi Live Help – online segítség – szolgáltatást Magyarországon. Az online segítség szolgáltatás használatával – a tengerentúlon nagy divatnak örvendő LiveHelp szolgáltatás mintáját követve – egy chat logó kihelyezése után, a honlap látogatója közvetlenül tud beszélni az operátorral, aki a rendszer adminisztrációs felületén érheti el a honlapra látogatókat. A rendszert az üzemeltető mindenkinek ajánlja, aki rendelkezik az Interneten weboldallal, különösen aki webáruházat, utazási-, ingatlan-, webhosting- és autós oldalt üzemeltett – a rendszer minden üzleti szegmensben használható.

A szolgáltatás igénybevétele nem igényel semmiféle beruházást, mert a szolgáltatás technikai hátterét a működtető cég biztosítja, így nincs szükség másra, mint egy webböngészőre és Internet-kapcsolatra. A rendszer előfizetői teljesen testre szabhatják, cégeik arculatához igazíthatják saját online segítség szolgáltatásukat, mint a csevegő (chat) ablakot, vagy a grafikai elemeket (cég logó, chat logók). Testre szabáshoz csak egy CSS fájlt kell szerkeszteni, melyet a rendszer adminisztrációs részén kell elvégezni, külső program nélkül.

Az adminisztrációs részen keresztül a honlapra látogatók böngészési adatai is lekérhetők, a beszélgetések elmenthetők, visszatölthetők. Lehetőség van előre definiált szövegek, üdvözlések beszúrásra (elmentésére), URL cím és kép link beszúrására a beszélgetés közben. Az adminisztrációs felületen beállíthatóak külön felhasználóként, akár osztályonként a belépéshez szükséges jelszavak.

A szolgáltatást többfajta csomagban kínálják, a legolcsóbb 1 operátoros, 1 osztályos Bronz csomag már havi bruttó 4.000Ft-ért elérhető, míg a legmagasabb 10 operátoros, 10 osztályos Platina csomag havi 10.000 Ft-ért bérelhető (egyedi igényeket is ki tudnak szolgálni). Természetesen mindezt online is meg lehet rendelni. A szolgáltatás most indulási akcióként 2 hétig ingyen kipróbálható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd