Connect with us

technokrata

T-Mobile: SMS válthatja fel a parkolócédulát

Kütyük

T-Mobile: SMS válthatja fel a parkolócédulát

A Centrum Parkoló Kft. üzemeltette budapesti fizető parkolási zónákban (I., II., VI., VII., VIII., XI. és XII. kerületek) a parkolás díja már mobiltelefonnal SMS-ben is kiegyenlíthető.

2005. augusztus 8-tól a T-Mobile ügyfelei számára a díjfizetés egész folyamata SMS-ben intézhető lesz, hiszen a Mobil Vásárlás szolgáltatással parkolási egyenlegüket telefonszámlájuk terhére vagy m-com egyenlegükből is feltölthetik.

A Centrum Parkoló Kft. területén mellőzhető az aprópénz vagy a parkolóóra keresgélése. Emellett a parkolási idő egyetlen SMS elküldésével bárhonnan meghosszabbítható lesz, nem szükséges újra és újra a parkolóórához fáradni. A parkolási társaság és a T-Mobile együttműködésének köszönhetően hosszabb távon a parkolócédulát teljes egészében az SMS válthatja fel.

A mobiltelefonos díjfizetés előnye, hogy a parkolás kezdetét és végét SMS-ben lehet jelezni, a szükséges díj pedig ennek alapján kerül levonásra a Centrum Parkoló Kft-nél előzetes szerződés alapján vezetett parkolási egyenlegéből. Augusztustól ezt az egyenleget T-Mobile-osok SMS segítségével is feltölthetik. Elegendő elküldeni a ˝3000˝-es számot a 30/4444-222-es telefonszámra és egy következő üzenettel jóváhagyni a vásárlást. Az egyenleg így 3.000 forinttal növekszik, a tranzakció díja pedig további 300 forint.

A T-Mobile előfizetéses ügyfelei előzetes teendő nélkül igénybe vehetik a parkolási egyenleg feltöltést, hiszen a Mobil Vásárlás szolgáltatással meghatározott összegig havi számlával utólag kifizethető az SMS-ben megvásárolt ˝parkolókártya˝. Domino kártyásként a szolgáltatás használatához előzetesen az m-com egyenleget fel kell tölteni. A feltöltés többek között az OTP Bank, a K&H Bank, Takarékbank, Volksbank és Euronet bankautomatáinál, a CIB Internet Bankon, a CIB WAP Bankon és a CIB24 Telefonos ügyfélszolgálaton, valamint a T Mobile saját üzleteiben végezhető el. Az m-com egyenleg feltöltését T-Mobile Hitelkártyával rendelkező ügyfelek mobiltelefonjukon keresztül is elvégezhetik.

A T-Mobile-nál mobiltelefonnal megvásárolható termékek és szolgáltatások köre:
Mozijegy
Népszabadság apróhirdetés
Apróhirdetés-feladás a Startaprón
Virágcsokor vásárlás
T-Online netQuick feltöltés
Újság előfizetés
Ajándéktárgyak vásárlása
Parkolójegy vásárlása Szegeden
Videokazetta és DVD vásárlása WAP-on
Internetes videokölcsönzés
Mobil lottó.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd