Connect with us

technokrata

T-Mobile: SMS válthatja fel a parkolócédulát

Kütyük

T-Mobile: SMS válthatja fel a parkolócédulát

A Centrum Parkoló Kft. üzemeltette budapesti fizető parkolási zónákban (I., II., VI., VII., VIII., XI. és XII. kerületek) a parkolás díja már mobiltelefonnal SMS-ben is kiegyenlíthető.

2005. augusztus 8-tól a T-Mobile ügyfelei számára a díjfizetés egész folyamata SMS-ben intézhető lesz, hiszen a Mobil Vásárlás szolgáltatással parkolási egyenlegüket telefonszámlájuk terhére vagy m-com egyenlegükből is feltölthetik.

A Centrum Parkoló Kft. területén mellőzhető az aprópénz vagy a parkolóóra keresgélése. Emellett a parkolási idő egyetlen SMS elküldésével bárhonnan meghosszabbítható lesz, nem szükséges újra és újra a parkolóórához fáradni. A parkolási társaság és a T-Mobile együttműködésének köszönhetően hosszabb távon a parkolócédulát teljes egészében az SMS válthatja fel.

A mobiltelefonos díjfizetés előnye, hogy a parkolás kezdetét és végét SMS-ben lehet jelezni, a szükséges díj pedig ennek alapján kerül levonásra a Centrum Parkoló Kft-nél előzetes szerződés alapján vezetett parkolási egyenlegéből. Augusztustól ezt az egyenleget T-Mobile-osok SMS segítségével is feltölthetik. Elegendő elküldeni a ˝3000˝-es számot a 30/4444-222-es telefonszámra és egy következő üzenettel jóváhagyni a vásárlást. Az egyenleg így 3.000 forinttal növekszik, a tranzakció díja pedig további 300 forint.

A T-Mobile előfizetéses ügyfelei előzetes teendő nélkül igénybe vehetik a parkolási egyenleg feltöltést, hiszen a Mobil Vásárlás szolgáltatással meghatározott összegig havi számlával utólag kifizethető az SMS-ben megvásárolt ˝parkolókártya˝. Domino kártyásként a szolgáltatás használatához előzetesen az m-com egyenleget fel kell tölteni. A feltöltés többek között az OTP Bank, a K&H Bank, Takarékbank, Volksbank és Euronet bankautomatáinál, a CIB Internet Bankon, a CIB WAP Bankon és a CIB24 Telefonos ügyfélszolgálaton, valamint a T Mobile saját üzleteiben végezhető el. Az m-com egyenleg feltöltését T-Mobile Hitelkártyával rendelkező ügyfelek mobiltelefonjukon keresztül is elvégezhetik.

A T-Mobile-nál mobiltelefonnal megvásárolható termékek és szolgáltatások köre:
Mozijegy
Népszabadság apróhirdetés
Apróhirdetés-feladás a Startaprón
Virágcsokor vásárlás
T-Online netQuick feltöltés
Újság előfizetés
Ajándéktárgyak vásárlása
Parkolójegy vásárlása Szegeden
Videokazetta és DVD vásárlása WAP-on
Internetes videokölcsönzés
Mobil lottó.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle