Connect with us

technokrata

Pannon GSM: egy hónapig ingyen MMS

Kütyük

Pannon GSM: egy hónapig ingyen MMS

A Sziget főtámogatója, a Pannon GSM a nyár nagy eseményére nem csak programokkal, játékokkal, szórakoztató tartalmakkal készül. A pannonos ügyfelek most akár egy hónapig ingyen küldhetnek képes üzeneteket.

Az idei év meglepetése a Pannon GSM MMS-akciója is: aki a Sziget ideje alatt küldi el első mobil képüzenetét, egész szeptemberben ingyen MMS-ezhet. Azok a pannonos ügyfelek, akik augusztus 10. és 16. között először küldenek mobiltelefonjukról MMS-t, egy havi korlátlan MMS-küldési lehetőséget nyernek szeptemberre.

Az MMS Képeslap szolgáltatás segítségével elküldhetjük a Sziget hangulatát az otthon maradtaknak vagy a fiatalok megnyugtathatják vele szüleiket, hogy minden rendben. A djuice Siestában ötletes háttereket találhatunk a kép elkészítéséhez, az így készült fotót a 1771-es számra küldve postázhatjuk.

Aki viszont magának szeretné megőrizni papír alapú fotó formájában a legjobb pillanatokat, annak a djuice Siestában található MMS nyomtatási lehetőség nyújt segítséget.

A Szigeten kihelyezett több MMS-falon a szigetlakók egymással is megoszthatják élményeiket.

Érdemes részt venni az MMS fotópályázaton is, a 1777-es számra küldött MMS-ek djuice-os nyereményre váltható pontot érnek a Szigeten, a legjobb képek ráadásul másnap a wapon is láthatóak.

A Pannon GSM a Sziget időtartama alatt mindhárom magyar mobilszolgáltató ügyfelei részére elérhetővé teszi a wapsziget.pgsm.hu színes böngészhető oldalt ahol számos érdekes és hasznos információt találunk a Szigetről, ingyenesen tölthetünk le háttérképeket és pontok gyűjtésével djuice-os ajándékokat is nyerhetünk.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle