Connect with us

technokrata

Pannon GSM: egy hónapig ingyen MMS

Kütyük

Pannon GSM: egy hónapig ingyen MMS

A Sziget főtámogatója, a Pannon GSM a nyár nagy eseményére nem csak programokkal, játékokkal, szórakoztató tartalmakkal készül. A pannonos ügyfelek most akár egy hónapig ingyen küldhetnek képes üzeneteket.

Az idei év meglepetése a Pannon GSM MMS-akciója is: aki a Sziget ideje alatt küldi el első mobil képüzenetét, egész szeptemberben ingyen MMS-ezhet. Azok a pannonos ügyfelek, akik augusztus 10. és 16. között először küldenek mobiltelefonjukról MMS-t, egy havi korlátlan MMS-küldési lehetőséget nyernek szeptemberre.

Az MMS Képeslap szolgáltatás segítségével elküldhetjük a Sziget hangulatát az otthon maradtaknak vagy a fiatalok megnyugtathatják vele szüleiket, hogy minden rendben. A djuice Siestában ötletes háttereket találhatunk a kép elkészítéséhez, az így készült fotót a 1771-es számra küldve postázhatjuk.

Aki viszont magának szeretné megőrizni papír alapú fotó formájában a legjobb pillanatokat, annak a djuice Siestában található MMS nyomtatási lehetőség nyújt segítséget.

A Szigeten kihelyezett több MMS-falon a szigetlakók egymással is megoszthatják élményeiket.

Érdemes részt venni az MMS fotópályázaton is, a 1777-es számra küldött MMS-ek djuice-os nyereményre váltható pontot érnek a Szigeten, a legjobb képek ráadásul másnap a wapon is láthatóak.

A Pannon GSM a Sziget időtartama alatt mindhárom magyar mobilszolgáltató ügyfelei részére elérhetővé teszi a wapsziget.pgsm.hu színes böngészhető oldalt ahol számos érdekes és hasznos információt találunk a Szigetről, ingyenesen tölthetünk le háttérképeket és pontok gyűjtésével djuice-os ajándékokat is nyerhetünk.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd