Connect with us

technokrata

K&H Bank portál Oracle alapokon

Kütyük

K&H Bank portál Oracle alapokon

A K&H a közelmúltban megújította arculatát, és ennek keretében honlapját is, amely az Oracle Portal technológiáján alapszik.

A projekt kivitelezését az Oracle üzleti partnere, az FMC Tanácsadó és Informatikai Kft. végezte, a GFT Websolutions Kft. alvállalkozásával. A portál a Bank arculatváltási projektjével összhangban 2005. júniustól elérhető a nagyközönség számára.

A fiatalos megjelenésű, új funkciókkal bővült ügyfélportál kialakításánál fontos szempont volt, hogy karbantartása programozói tudás nélkül is lehetséges legyen a Bank tartalom-menedzser és termékmenedzser szakemberei számára. Ez az Oracle Portál és a Day Communiqué szerkesztőségi alkalmazás együttműködése által valósul meg. A két különböző szállítótól származó alkalmazást a projekt során az FMC szakértői integrálták sikeresen, a Bank igényei szerint.

A portál három fő funkciójú elemeket tartalmaz. A tartalmi elemeket a szerkesztőségi rendszer portlet formában kommunikálja az Oracle Portal számára, amely megjeleníti azokat. Az oldalak aktív elemei (pl. valutaváltó, ATM kereső, stb.) a Bank saját fejlesztésében JAVA nyelven készültek el, háttérben aktív adatbázisok információit felhasználva. Az egész K&H Portálra kiterjedő keresést az Oracle UltraSearch keresőmotorjával valósították meg.

Az Oracle Portál a vállalati portálok fejlesztését, telepítését és felügyeletét szolgáló teljes körű, integrált keretrendszer, amely lehetővé teszi a biztonságos információelérést, az önkiszolgáló tartalom-közzétételt, az online csoportmunkát és a fontos üzleti folyamatok egységes áttekintését. A nyílt szabványokra épülő Oracle Portál jól méretezhető, nagyfokú rendelkezésre állást nyújtó portálkörnyezetet biztosít a vállalat ügyfeleivel, partnereivel és beszállítóival való rugalmas kapcsolattartáshoz.

Az Oracle Portal megoldása Magyarországon is számos referenciával rendelkezik, részben vállalati intranet portálok, részben interneten elérhető honlapok formájában, az utóbbiak közé tartozik például a Központi Statisztikai Hivatal honlapja, a Magyar Turizmus Rt. hivatalos magyar turisztikai honlapja, és az Önkormányzati Információs Központ oldalai.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd