Connect with us

technokrata

Kiesésmentes ADSL szolgáltatóváltás az Externetnél

Kütyük

Kiesésmentes ADSL szolgáltatóváltás az Externetnél

Ha egy ADSL előfizető szolgáltatóváltás mellett döntött, akár egy hónapig is internet nélkül maradhatott. Egészen mostanáig. Akik kedvezőbb árú, jobb minőségű szélessávú szolgáltatást keresnek, Magyarországon először Externet ADSL-re válthatnak kiesésmentesen.

Újdonság az Externetnél a kiesésmentes szolgáltatóváltás, mely a korábbi gyakorlattal ellentétben nem jár együtt az ADSL modem le- és felszerelésével, illetve a kapcsolat szünetelésével. Az Externet weboldalán az online megrendelést követően elindul a folyamat, melynek végén automatikusan, kiesésmentesen életbe lép az új szolgáltatás, így az előfizető nem marad Internet-kapcsolat nélkül. A szolgáltatóváltás díjmentes, az előfizetőnek csupán arról kell gondoskodnia, hogy korábbi szolgáltatójánál ne legyen díjtartozása, illetve érvényben lévő hűségnyilatkozata.

Új ADSL csomagok
Az Externet új ADSL csomagjaival az otthoni felhasználók már havonta bruttó 6990 forintért, míg az üzleti előfizetők mindössze nettó 8900 forintért juthatnak korlátlan Internet-hozzáféréshez, egyszeri belépési díj nélkül. Minden ADSL kapcsolathoz ingyenes spam- és vírusszűrést, valamint díjmentes tűzfalas védelmet is biztosít az Externet.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd