Connect with us

technokrata

Jövő héten érkezik a Motorola első iTunes zenemobilja!?

Kütyük

Jövő héten érkezik a Motorola első iTunes zenemobilja!?

Egyes források tudni vélik, hogy már csak néhányat kell aludnunk a Motorola első iTunes zenemobiljának a debütálásáig.


Ezen források szerint a sokak által várva várt készülék újdonság az augusztus 20-21. között Chelmsfordban és Staffordshire-ben megrendezendő V Festival keretein belül fog bemutatkozni. Az idén immár tizedik alkalommal megrendezésre kerülő rangos zenei fesztivál névadó főszponzora a Virgin Mobile, mely operátor kínálatában várakozások szerint az elsők között fog felbukkanni az egyelőre még oly titokzatos telefon.

A V Festival-on több mint hatvan világhírű zenei előadó lép majd fel, így a helyszín és az időpont tökéletesen megfelel arra, hogy a Motorola és az Apple közösen lerántsa a leplet az első iTunes kompatibilis mobiltelefonról. Idén egyébként elővételben rekordidő alatt eladták az összes belépőjegyet a fesztiválra.

A Motorola eredetileg azt tervezte, hogy idén tavasszal jelenti be első iTunes képes zenemobilját, a debütálásra azonban végül is mindeddig nem került sor. A találgatások mind a mai napig szakadatlanul folynak, hogy a készülékbe 1 GB belső memória, vagy tán 4 GB-os merevlemez kerül: ez ügyben egyelőre senki sem tud biztosat.

˝Sajnos egyelőre nem árulhatom el a Motorola vadonatúj zenemobiljának nevét és pontos megjelenési időpontját. Ezzel együtt mindenkit biztosíthatok a felől, hogy ez az új modell hamarosan meg fog jelenni a piacon. A készülék a negyedik negyedévben várhatóan már ott lesz a kereskedéseik polcain˝ – nyilatkozta nemrégiben a gyártó egyik munkatársa.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle