Connect with us

technokrata

Jövő héten érkezik a Motorola első iTunes zenemobilja!?

Kütyük

Jövő héten érkezik a Motorola első iTunes zenemobilja!?

Egyes források tudni vélik, hogy már csak néhányat kell aludnunk a Motorola első iTunes zenemobiljának a debütálásáig.


Ezen források szerint a sokak által várva várt készülék újdonság az augusztus 20-21. között Chelmsfordban és Staffordshire-ben megrendezendő V Festival keretein belül fog bemutatkozni. Az idén immár tizedik alkalommal megrendezésre kerülő rangos zenei fesztivál névadó főszponzora a Virgin Mobile, mely operátor kínálatában várakozások szerint az elsők között fog felbukkanni az egyelőre még oly titokzatos telefon.

A V Festival-on több mint hatvan világhírű zenei előadó lép majd fel, így a helyszín és az időpont tökéletesen megfelel arra, hogy a Motorola és az Apple közösen lerántsa a leplet az első iTunes kompatibilis mobiltelefonról. Idén egyébként elővételben rekordidő alatt eladták az összes belépőjegyet a fesztiválra.

A Motorola eredetileg azt tervezte, hogy idén tavasszal jelenti be első iTunes képes zenemobilját, a debütálásra azonban végül is mindeddig nem került sor. A találgatások mind a mai napig szakadatlanul folynak, hogy a készülékbe 1 GB belső memória, vagy tán 4 GB-os merevlemez kerül: ez ügyben egyelőre senki sem tud biztosat.

˝Sajnos egyelőre nem árulhatom el a Motorola vadonatúj zenemobiljának nevét és pontos megjelenési időpontját. Ezzel együtt mindenkit biztosíthatok a felől, hogy ez az új modell hamarosan meg fog jelenni a piacon. A készülék a negyedik negyedévben várhatóan már ott lesz a kereskedéseik polcain˝ – nyilatkozta nemrégiben a gyártó egyik munkatársa.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd