Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vadonatúj strapabíró kagylómobil a Motorolától

Kütyük

Vadonatúj strapabíró kagylómobil a Motorolától

A Motorola legfrissebb, i560 típusjelzésű készüléke egy vérbeli strapamobil.


A széthajtható kialakítással rendelkező készüléket speciálisan úgy alakították ki, hogy ellenálljon a különböző külső behatásoknak: a telefonnak a por, a rázkódás, az ütés, a nagy hőmérsékletváltozás és még a lecsökkent nyomás sem árt. A Motorola i560-at a gyártó elsősorban az építőiparban dolgozóknak, katonáknak, valamint extrém sportokat űzőknek ajánlja.

A kizárólag az amerikai Nextel operátor által forgalmazott és annak iDEN hálózatában használható mobiltelefon csukott helyzetben 89 milliméter hosszú, 53 milliméter széles és 29 milliméter vastag, tömege pedig mintegy 130 gramm. A hívófélkijelzésre szánt kiegészítő külső kijelző monokróm, ellenben a belső fő display már 65 ezer színárnyalatú, felbontása pedig 130×130 pixel.

A külső antennás Motorola i560 legfontosabb szolgáltatásai közé tartozik többek közt a walkie-talkie jellegű Push to Talk technológia, az integrált GPS helymeghatározó modul, valamint a diktafon funkció. A kétéves előfizetéssel 175 dolláros áron kapható készülék 165 perces beszélgetési idővel, illetve 70 órás készenléti idővel rendelkezik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés