Connect with us

technokrata

Két darab 262 ezer színű LCD-vel ellátott 3G mobil

Kütyük

Két darab 262 ezer színű LCD-vel ellátott 3G mobil

A Huawei U636-os mobiltelefont a jó öreg GSM rendszerekben éppúgy lehet használni, mint a vadonatúj 3G hálózatokban.


A most debütált felső-középkategóriás készülék GPRS és UMTS kompatibilis, és értelemszerűen mindig az aktuálisan elérhető leggyorsabb adatátviteli technológiát választja. A szolgáltatási körben benne foglaltatik többek közt a videótelefonálás, a videó streaming, az Internet böngészés, az elektronikus levelezés, valamint a teljes körű SMS, EMS és MMS kompatibilitás.

A Huawei U636 a mai elvárásoknak megfelelően minden további nélkül képes MP3 zene-, illetve MPEG4 videólejátszásra, ezenkívül pedig három Java játék is helyet kapott a készülékben. Az integrált memória 22 MB méretű, ez azonban SD memóriakártyák révén könnyen tovább bővíthető.

A három különböző színben, ezüstfehér, vörös és kék kivitelben kapható újdonság széthajtható kialakítással, külső antennával, valamint elforgatható optikás kamerával rendelkezik. A négyszeres digitális zoommal ellátott digitális fényképezőgép segítségével maximum 1,3 megapixeles fotók készíthetők. A 2,2 colos belső display QVGA, vagyis nem kevesebb mint 240×320 pixeles felbontással bír és 262 ezer színárnyalatú. Érdekesség, hogy a kiegészítő külső TFT LCD is ugyanennyi színt képes megjeleníteni.

A csukott helyzetben 96,5 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 24,5 milliméter vastag, Bluetooth képes Huawei U636 akkumulátorral együtt 125 grammot nyom a mérlegen. A 830 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor maximum 200 órás készenléti időt, 120 perces beszélgetési időt, illetve 60 perces videótelefonálást tesz lehetővé.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle